lv
uBgje1Po5DM8YDbVjt0gMDuhXqPPVUGWbooCovCf
739708

Kopā ar ukraiņiem - Saeimas deputāti un skolēni gatavo apsveikumus bērniem Ukrainā

Kopā ar ukraiņiem - Saeimas deputāti un skolēni gatavo apsveikumus bērniem Ukrainā
Piparkūku smarža, bērnu čalas, Ziemassvētku meldiņi un ukraiņu tautas dziesmas ceturtdien pildīja Saeimas nama apkārtni. Debašu starplaikā tautas kalpi kopā ar Rīgas skolu bērniem radošajā darbnīcā gatavoja garšīgas un veselīgas Ziemassvētku dāvaniņas, kā arī apsveikumus, kas kopā ar labdarības kravu ceļos pie bērniem uz kara plosīto Ukrainu.
Stiprinās valdības sadarbību ar pašvaldībām
Latvijas pašvaldību vadītāji vienojās ar premjeru Krišjāni Kariņu ("Jaunā Vienotība"), ka tiksies vismaz reizi pusgadā. To paziņoja Kariņš pēc tikšanās ar vietvaru vadītājiem. Puses pārrunāja daudzus pašvaldību sasāpējušos jautājumus.
Krāslavas novada Šķaunē veido maskas «čigānos» iešanai
Ziemassvētku gaidīšanas laikā Latvijas–Baltkrievijas pierobežā – Šķaunes ciemā – vietējie iedzīvotāji kopā ar folkloras speciālisti mācījās veidot tradicionālās sejas maskas. Latviešu folklorā maskas un to visdažādākie tēli simbolizē senču garus, nes p...
ANO kodolenerģijas uzraugs Maskavā pauž bažas par Zaporižjas AES
Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) kodolenerģijas uzraudzības institūcijas vadītājs Maskavā tikās ar Krievijas amatpersonām. Viņš centās vienoties par aizsardzības zonas izveidi ap Krievijas okupēto Zaporižjas atomelektrostaciju Ukrainā.


Komentāri