lv
SgthVtQoAQtTlAunetyBLi1iG15f1eCii6xtIuYL
739115

Pēdējā brīža pīrāgi un dāvanas: lērums padomu, lai Ziemassvētki izdotos

Pēdējā brīža pīrāgi un dāvanas: lērums padomu, lai Ziemassvētki izdotos
Ja tu šobrīd skrien kā vāvere ritenī, mēģinot saprast, kā ar divām rokām pagatavot visu Ziemassvētku mielastu, iepirkt un sapakot pēdējās dāvanās, kā arī sapucēt ne tikai sevi, bet arī mājvietu, ir vietā senā gudrība – savlaicīgi sākot gatavoties svētkiem, aiztaupīsi sev absolūti nevajadzīgas galvassāpes. Protams, pēc kara visi gudri, taču tas nenozīmē, ka ar visu laiku trūkumu svētkus nav iespējams glābt. Mēs tev palīdzēsim!
Recepte no grāmatas: gadsimtiem senais 'Karstais bīskaps'
Vismaz vienreiz ziemā karstvīns savas virtuves omulībā ir jāpagatavo pašam. Ja ne decembrī, tad kaut janvārī vai februārī – kamēr sals vēl turas. "Karstais bīskaps" ar savu noslēpumaino nosaukumu tā vien vilina pamēģināt to pagatavot, lai varētu atbild...
Zelenskis Polijā ticies ar Dudu
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdien paziņoja, ka apstājies Polijā un ticies ar Polijas prezidentu Andžeju Dudu, atgriežoties Ukrainā pēc vizītes ASV.
Trešdien reģistrēti 338 inficēšanās ar Covid-19 gadījumi; 1 mirušais

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 338 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par vienu mirušo, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Šajā laikā kopumā veikti 1612 Covid-19 izmeklējumi, un po...



Komentāri