lv
hvThhwgGRjHAjhmwAaGLXT0bHMUVgn3VMtZjy3Ui
738502

Lukašenko noliedz «sazvērestības teorijas» par Baltkrievijas militārajām mācībām

Lukašenko noliedz «sazvērestības teorijas» par Baltkrievijas militārajām mācībām

Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko ceturtdien paziņojis, ka nesenie militārie manevri nebija vērsti pret Ukrainu, un noraidīja "sazvērestības teorijas" par Baltkrievijas bruņo spēku izvietošanu pie robežas.

Militāro līderu konferencē šomēnes veikto ārkārtējo militāro pārbaužu noslēgumā Lukašenko arī sacīja, ka nevar izslēgt agresiju pret Baltkrieviju no kaimiņu puses. Viņš nepaskaidroja, par kuriem kaimiņiem runā.

"Ja gribat mieru, gatavojieties karam," sacīja Lukašenko.

Viņš norādīja, ka militārie manevri notikuši tikai Baltkrievijas teritorijā un nevienu nav apdraudējuši.

Baltkrievija pēdējās nedēļās bijusi ļoti aktīva, veicot dažādus militāros manevrus un pārbaudes. Baltkrievijā arī izvietoti jauni Krievijas spēki.

Ukrainas amatpersonas bažījas, ka Krievija varētu plānot jaunu uzbrukumu Ukrainai no Baltkrievijas teritorijas.

Sarunas par Zviedrijas dalību NATO ir procesa sākumā, paziņo Čavušoglu
Ankaras sarunas ar Stokholmu par Zviedrijas pievienošanos NATO ir tikai procesa sākumā, ceturtdien sacīja Turcijas ārlietu ministrs Mevlits Čavušoglu.
Svētku galds var būt arī melnbalts. Idejas dažādiem galda klājumiem
Ziemassvētki ir vieni no gada skaistākajiem svētkiem, kad visa ģimenei sanāk kopā un godina tradīcijas. Daudzās ģimenēs svarīga tradīcija ir kopīgas svētku vakariņas vai pusdienas pie skaisti klāta galda, ko ar nelielu ieguldījumu un fantāziju var pada...
Balvu par mūža ieguldījumu ārpolitikā saņem vēstnieks Jānis Eichmanis
Godinot ilggadēju, pašaizliedzīgu darbu ārlietu dienestā un neatsveramu ieguldījumu Latvijas Republikas interešu un demokrātisko vērtību aizstāvībā, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs iedibināja jaunu tradīciju pasniegt balvu par mūža ieguldījumu Latvij...


Komentāri