lv
Kw0yE7D88hvXb3IvymgoJEVjxEkFrLMP5nQpkZKH
736553

Vai tiešām kartupeļi ir latvieša svētku pamatēdiens?

Vai tiešām kartupeļi ir latvieša svētku pamatēdiens?
Rupjmaize, kartupeļi un biezpiens ir tikai daži no produktiem, par kuriem pastāv uzskats – tie tiek celti teju katra latvieša ikdienas un svētku galdā. Vai kartupeļi patiešām ir iecienītākie dārzeņi iedzīvotāju ēdienkartē un kurā Latvijas reģionā tos ēd visvairāk? Kādu rupjmaizi un piena produktus ēd Latvijas iedzīvotāji? Gatavojoties svētkiem, "Maxima Latvija" apkopojusi Latvijai tradicionālo produktu patēriņu un iecienītākos produktus katrā no Latvijas reģioniem.
Turpinās darbu pie Saeimas vēlēšanu likuma par iespēju diasporai izvēlēties vēlēšanu apgabalu
Saeima otrdien, 22. decembrī, nolēma turpināt darbu pie iepriekšējā parlamenta sasaukuma skatītajiem grozījumiem Saeimas vēlēšanu likumā, kas ļautu ārvalstīs esošajiem balsotājiem izvēlēties, par kura vēlēšanu apgabala kandidātiem balsot.
Kāpēc putekļu sūcēji var kļūt neciešami skaļi


Putekļu sūcēji ir būtiska sadzīves tehnika, kas palīdz uzturēt mūsu mājas tīras un brīvas no putekļiem un netīrumiem. Tomēr laika gaitā putekļu sūcēji var kļūt kaitinoši skaļi, apgrūtinot to efektīvu lietošanu. Ja kādreiz esat saskāries ar nesamērīgi s...

Tas skaitlis ir sasniegts. Ukrainā miruši jau 100 000 krievu karavīru

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz ceturtdienas rītam sasnieguši 100 400 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 660 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 3003 tankus...



Komentāri