lv
WOO9NrMLH5uao0569fEnsPl7FZkAQcmWCl4M71EJ
73618

'CITRO' savā jubilejā sveic šā gada 8.novembra jaundzimušo ģimenes

'CITRO' savā jubilejā sveic šā gada 8.novembra jaundzimušo ģimenes
Mazuļa ienākšana ģimenē vienmēr ir priecīgs un aizkustinošs notikums. Lielākoties bērniņa gaidīšana ir piepildīta ar emocijām un rūpēm, lai sagatavotu visu nepieciešamo mazuļa sagaidīšanai. Mazumtirdzniecības veikalu tīkls "CITRO" jau trešo gadu rūpējas par to, lai 8.novembra jaundzimušo ģimenēm mazuļa ienākšanu ģimenē padarītu pēc iespējas patīkamāku, sarūpējot īpašus ģimenes komplektus mazuļa aprūpei un ģimenes labsajūtai.
Krievija tuvākajā laikā nespēs iegūt kontroli pār Ukrainas gaisa telpu, prognozē Lielbritānija
Krievijas nespēju iegūt kontroli pār gaisa telpu Ukrainā saasina vairāki faktori, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.
Kampaņā centīsies veicināt gados jaunu cilvēku atsaucību asins ziedošanai
Trešdien, 9. novembrī, Valsts asinsdonoru centrs (VADC) atklās kampaņu "Asins draudzība 2022", kuras mērķis ir veicināt gados jaunu cilvēku interesi un atsaucību asins ziedošanā, informēja VADC.
Mēra dziesmas, «Janvāris» novembrī un citi kultūrnotikumi šonedēļ
Iesākot jaunu nedēļu, Latvijas Radio 3 "Klasika" vadītāja Gunda Vaivode iesaka kultūras notikumus, ko šonedēļ nepalaist garām. Bez kino aktualitātēm sarakstā arī pavisam jauna mūzika, dizains un iespēja dzirdēt Kseniju Sidorovu.


Komentāri