lv
aMAC6PgnQ1Qko53G3p3nDbpFWHCPVv9lLIC4U7Md
735295

Varbūt pašnāvnieks!? Tumes pagastā kravas vilciens sabrauc jaunu vīrieti

Varbūt pašnāvnieks!? Tumes pagastā kravas vilciens sabrauc jaunu vīrieti

Tukuma novada Tumes pagastā kravas vilciens trešdien, 21.decembrī sabraucis jaunu vīrieti, informēja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Negadījums noticis plkst.13.42 uz dzelzceļa sliedēm posmā starp Tukumu un Slampi.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis gājis pa sliežu ceļa vidu un uz vilciena brīdinājuma signāliem nav reaģējis. No gūtajām traumām viņš gāja bojā notikuma vietā.

Policija uzsākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13. nodaļas un nozīmējusi ekspertīzi.

Negadījuma vietā aptuveni stundu bija apturēta vilcienu kustība.

Policija aicina iedzīvotājus dzelzceļa sliežu tuvumā būt piesardzīgiem, šķērsot sliedes tikai tam paredzētās vietās, iepriekš paskatoties uz abām pusēm, un neizmantot mūzikas atskaņošanas austiņas.

Okupantu zaudējumi pārsniedz 100 000 karavīru, ziņo Ukraina; Doneckā esot ievainots Rogozins
Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz ceturtdienas rītam sasnieguši 100 400 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.
Parādi, ko tu dāvāsi savam mājdzīvniekam Ziemassvētkos?
"Vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju Ziemassvētkos apdāvina savus mājdzīvniekus," tā liecina modes un izklaides centra "Rīga Plaza" veiktā lielveikala aptauja. Vai arī tavs kaķis, trusi vai šinšila šogad saņems dāvanu? Pastāsti par to portālam "...
No 2023. gada pārtrauks Čeku loterijas darbību
No 2023. gada pārtrauks Valsts ieņēmumu dienesta (VID) organizētās Čeku loterijas darbību. To paredz ceturtdien, 22. decembrī, Saeimā pieņemtais likumprojekts "Par Čeku loterijas likuma atzīšanu par spēku zaudējušu".


Komentāri