lv
FuVsuxsqg0jgsB4JvgR961u6hwyd6jdj8SbYlWqz
733999

Faktu pārbaude: Vai Putins un Šoigu patiešām ieradās karadarbības zonā

Faktu pārbaude: Vai Putins un Šoigu patiešām ieradās karadarbības zonā
Otrdien mediju uzmanības centrā nonāca ziņas, ka Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ieradies apciemot karavīrus vienā no karstākajiem frontes sektoriem, kas pakļauts nemitīgiem okupantu uzbrukumiem – Bahmutā. Nebija ilgi jāgaida, līdz Kremlis paziņoja, ka arī Putins ir bijis karadarbības zonā, bet vēl pirms tam Krievijas Aizsardzības ministrija ziņoja, ka frontes priekšējās līnijas apmeklējis aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu – skaidrojam, vai tā ir patiesība.
Austrālijai izdots par 'Āzijas El Čapo' dēvēts narkodīleris
Ce Či Lops, kurš apsūdzēts narkotiku tirdzniecībā un iesaukts par "Āzijas El Čapo", ir izdots Austrālijai, kur viņam draud potenciāls mūža ieslodzījums, raksta britu raidsabiedrība BBC.
Olga Dragiļeva izraudzīta par vienu no žurnāla 'Ir' gada cilvēkiem
Portāla "Delfi" žurnāliste, raidījuma "Kāpēc" vadītāja Olga Dragiļeva ir izvēlēta kā viena no žurnāla "Ir" gada cilvēkiem Latvijā.
'Aizdomīgi' – LPV lūdz vērtēt 'Latvenergo' iespējamo ieceri pirkt kūdras purvu
Partija "Latvija pirmajā vietā" (LPV) vērsusies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB), Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB), Valsts kontrolē un Konkurences padomē (KP) ar lūgumu veikt pārbaudi saistībā ar publiski izskanējušo informāciju, ka...


Komentāri