lv
gPvfpvWRX6WZzsmo6D7D2uB49x6zbvaVEHyslPn3
73012

Civilās aviācijas aģentūras dronu uztveršanas iekārta atvieglo policijas darbu

Civilās aviācijas aģentūras dronu uztveršanas iekārta atvieglo policijas darbu
Kopš 2022. gada vasaras sākuma Rīgas pašvaldības policija (RPP) aktīvi izmanto bezpilota gaisa kuģus (BGK) jeb dronus. Ikdienā tiem ir aizvien lielāka loma policijas darbā: tie ļauj ātrāk un efektīvāk kontrolēt drošības situāciju gan uz ceļiem, gan arī citās Rīgas pašvaldības teritorijās. Vairāk par to, kā pašlaik ikdienas darbā tiek likti lietā bezpilota gaisa kuģi un kāda būs to loma policijas darbā tuvākajā nākotnē, stāsta Rīgas pašvaldības policijas galvenais sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis.
Europass – tavs palīgs darba un izglītības meklējumos
Jau septiņpadsmit gadus Europass nodrošina dažādus rīkus, lai veidotu savus ar mācībām vai darbu saistītus dokumentus. Kādas ir rīku priekšrocības?
Svētdien Latvijā reģistrētas 53 avārijas; cietuši 12 cilvēki
Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 12 cilvēki, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.
Ukrainā varētu būt krituši 76 tūkstoši Krievijas karavīru
Ukrainas armijas ģenerālštābs informē, ka līdz svētdienas rītam iebrukusī Krievijas armija zaudējusi gandrīz 76 tūkstošus karavīru un virsnieku. Iznīcināti arī vairāk nekā 15 tūkstoši dažādas militārās tehnikas vienības.


Komentāri