lv
jsPEaqrbWtMv3EeYICJVsIVox7vQrJuPAgb0rPtP
729542

Deputāti lems par Čeku loterijas pārtraukšanu no nākamā gada

Deputāti lems par Čeku loterijas pārtraukšanu no nākamā gada
Rīga, 22.dec., LETA. Saeima šodien lems par ierosinājumu no nākamā gada pārtraukt Čeku loteriju, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Rīga, 22.dec., LETA. Saeima šodien lems par ierosinājumu no nākamā gada pārtraukt Čeku loteriju, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Deputātiem tāpat galīgajā lasījumā būs jālemj par grozījumiem, kas paredz ieviest starptautisko automātisko informācijas apmaiņu nodokļu nomaksas jomā preču pārdošanā un pakalpojumu sniegšanā digitālajās platformās.

Vēl parlamentam būs jālemj, vai turpināt darbu pie iepriekšējā sasaukuma grozījumiem Saeimas vēlēšanu likumā, kas paredz iespēju vēlētājiem ārvalstīs izvēlēties, kurā apgabalā balsot parlamenta vēlēšanās.

Darba kārtībā iekļauts lēmuma projekts par kolektīvā iesnieguma par tiesībām uz cieņpilnu nāvi un par valsts apmaksāta hospisa pakalpojuma ieviešanu turpmāko virzību. Tāpat deputātiem būs jālemj arī par kolektīvā iesnieguma par ekonomiski pamatotu neapliekamo minimumu 1080 eiro apmērā un par kolektīvā iesnieguma par četru dienu un 32 stundu darba nedēļu turpmāko virzību.

Deputātiem būs jālemj par vairāku jaunu likumprojektu nodošanu izskatīšanai komisijās, tajā skaitā, grozījumi Augstskolu likumā, kas paredz ieviest jaunu doktorantūras modeli.

Sociālo un darba lietu komisija lūgusi sēdes darba kārtībā iekļaut grozījumu Invaliditātes likumā, kas paredz iespēju pagarināt iepriekš noteikto invaliditātes grupu uz iesnieguma izskatīšanas laiku.

Savukārt Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija lūgusi skatīt likuma izmaiņas, kas paredz, ka mobilo sakaru operatori agrīnās brīdināšanas paziņojumus iedzīvotājiem nosūtīs vienlaikus, kā arī grozījumus, kas nosaka, ka būves ekspluatāciju varēs apturēt, ja trīs reizes netiks nodrošināta ugunsdrošības pārbaude.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija sēdes darba kārtībā lūgusi iekļaut grozījumus, kas paredz reģionālo atkritumu apsaimniekošanas centru izveidi.

Deputātiem būs jālemj arī par Saeimas rudens sesijas slēgšanu 23.decembrī un ziemas sesiju sākšanu 9.janvārī.

Prezentēs pārskatu par sabiedrības uzskatiem pirmsvēlēšanu un pēc vēlēšanu periodos
Rīga, 22.dec., LETA. Šodien plkst.15 viesnīcā "Marriott Riga" Frīdriha-Ēberta fonds un sabiedriskās politikas centrs "Providus" prezentēs pārskatu par svarīgākajiem secinājumiem no pirmsvēlēšanu un pēc vēlēšanu sabiedriskās domas aptaujām, aģentūru LET...
Dzintaru koncertzālē uzstāsies čellists Pūce, pianists Tenis un Rīgas Doma zēnu koris
Rīga, 22.dec., LETA. Dzintaru koncertzālē šovakar plkst.19 notiks Ziemassvētku festivāla koncerts, kurā uzstāsies čellists Valters Pūce, pianists Dainis Tenis un Rīgas Doma kora skolas zēnu koris diriģenta Mārtiņa Klišāna vadībā, aģentūru LETA informēj...
Bauskas pilī notiks ģitāristu dueta "Bague Duo" un dziedātājas Vītoliņas koncerts
Rīga, 22.dec., LETA. Šodien plkst.19 Bauskas pilī notiks ģitāristu dueta "Bague Duo" un dziedātājas Aijas Vītoliņas koncerts, aģentūru LETA informēja Bauskas pils muzeja speciāliste Ilona Ozola.

Rīga, 22.dec., LETA. Šodien plkst.19 Bauskas pilī...



Komentāri