lv
cx9nyj6GtLMtcLDIrDJRvFRvbFv43KwFe4acWZoi
726984

Kuldīgā Jauno gadu sagaidīs ar gaismas spēli un Ivo Fomina koncertu

Kuldīgā Jauno gadu sagaidīs ar gaismas spēli un Ivo Fomina koncertu

Kuldīgā Jaungadu sagaidīs ar gaismas spēli pār Ventas Rumbu un Ivo Fomina koncertu.

No 31.decembra plkst.22 līdz jaunā gada pirmajai stundai Kuldīgas Pilsētas dārzs būs pārvērsts par mirdzošu, melodisku un priekpilnu Jaunā gada sagaidīšanas notikuma vietu ar karstiem dzērieniem, dejām, dziesmām un jautru kopā būšanu.

No plkst.22 uz skatuves kāps saksofonistu un DJ projekts "Saxo White", bet plkst.23 ar zināmām dziesmām priecēs dziedātājs Ivo Fomins ar grupu.

Šogad klasiskā salūta vietā gaismu spēlēs ar dažādiem specefektu pārsteigumiem rotāsies Ventas Rumba, no plkst.23 līdz 00.10 būs vērojamas gaismu spēles "Ventas Rumba. Četri gadalaiki. Ziema".

Īsi pirms pusnakts paredzēta Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas Ineses Astaševskas ("Kuldīgas novadam") jaungada uzruna.

Tiem, kuri tomēr izvēlēsies Jauno gadu sagaidīt mājās, būs iespējams vērot pasākuma norisi tiešraidē Kuldīgas novada pašvaldības sociālo mediju kontos.

Saistībā ar EP korupcijas skandālu atstādināts sociālistu frakcijas padomnieks no Latvijas
Brisele, 21.dec., LETA--AFP. Eiropas Parlamenta (EP) sociālistu frakcija trešdien atstādinājusi vienu no saviem padomniekiem - ar Latvijas partiju "Saskaņa" saistīto Eldaru Mamedovu, kurš vainojams "nopietnos amata pārkāpumos", kā arī ziņojusi par viņu...
Pērnnedēļ stacionēti 93 gripas pacienti. Slimības intensitāte dubultojusies

Aizvadītajā nedēļā Latvijā ārstniecības iestādēs nogādāti 93 cilvēki, kuriem konstatēta gripa, liecina Slimību profilakses un kontroles centra dati.

Gripas intensitāte pagājušajā nedēļā palielinājusies līdz 225,3 gadījumiem uz 100 000 iedzīvotāju, kamēr...

Lielbritānijas tiesa ES pilsoņu uzturēšanās noteikumus atzīst par pretlikumīgiem
Tiesa atzinusi, ka Lielbritānijas noteiktā kārtība valstī dzīvojošo Eiropas Savienības (ES) pilsoņu statusa noregulēšanai pēc breksita ir nelikumīga.


Komentāri