lv
Ttx2vVaV4bwom5ojGm7Lf6wgZVj4JlRwyo0XhTcq
724423

Augstākās izglītības, zinātnes un cilvēkkapitāla apakškomisiju vadīs Batņa

Augstākās izglītības, zinātnes un cilvēkkapitāla apakškomisiju vadīs Batņa

Trešdien Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Augstākās izglītības, zinātnes un cilvēkkapitāla apakškomisijas priekšsēdētāja amatā deputāti ievēlēja Česlavu Batņu (AS), informēja Saeimas Preses dienestā.

Savukārt apakškomisijas sekretāra amatā ievēlēts tika Normunds Dzintars (NA).

Apakškomisijā strādās arī deputāti Dāvis Mārtiņš Daugavietis (JV), Atis Deksnis (AS), Jekaterina Dorošķeviča (Stabilitātei!), Arnolds Jātnieks (NA), Zanda Kalniņa-Lukaševica (JV), Inese Kalniņa (JV), Līga Kļaviņa (ZZS), Antoņina Ņenaševa (P), Andris Sprūds (P), Aiva Vīksna (AS) un Jānis Vucāns (ZZS).

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija var ievēlēt no saviem locekļiem ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

Nākotnē paredzēts ieviest jaunu kārtību LVM veiktajiem ziedojumiem

Nākotnē paredzēts ieviest jaunu kārtību AS "Latvijas valsts meži" (LVM) veiktajiem ziedojumiem, būtiski pārskatot pašreizējo pieeju, secināms no šodien koalīcijas politiķu paustā pēc valdību veidojošo partiju sanāksmes.

Savukārt otrdien, 20.decembrī, va...

ASV paziņo par 'Patriot' piešķiršanu Ukrainai
ASV trešdien paziņojušas, ka nodos Ukrainai zenītraķešu kompleksu "Patriot", lai palīdzētu Kijivai atvairīt pastāvīgos krievu raķešu uzbrukumus.
Kādreizējā Kurmenes skolā Bauskas novadā ģimene veido sociālo uzņēmumu
Krievijas kara Ukrainā izraisītā krīze smagi skar sociālo uzņēmējdarbību, norāda Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijā. Tomēr krīzes laikā visvairāk arī šādi uzņēmumi ir vajadzīgi. Tāpēc Bauskas novada Kurmenes kādreizējā skolā rīdzinieku ģimene...


Komentāri