lv
4C9XpixJjgy4w3mNUh3pU5IQmbb52bnvaHJcXFGb
723754

No klasikas līdz avangardam – iespaidīgākās Ziemassvētku eglītes pasaulē

No klasikas līdz avangardam – iespaidīgākās Ziemassvētku eglītes pasaulē
Gatavojoties Ziemassvētku un Jaunā gada svinībām, pilsētas visā pasaulē rotā savu galveno egli, kas kļūst par īstu svētku simbolu. Tūkstošiem gaismiņu un oriģināli rotājumi ikvienu eglīti padara unikālu. Taču dažas svētku egles īpaši pārsteidz gan ar savu izmēru, gan dizainu. Sen jau Ziemassvētku eglīte nenozīmē tikai mežā cirstu koku, arvien biežāk tā kļūst par laikmetīgu mākslas darbu.
Polija gatavo amnestiju Ukrainas armijā nelegāli dienējošajiem poļiem
Polijas likumdevēji parakstījuši rezolūcijas projektu, kas piešķirs amnestiju Polijas pilsoņiem, kuri kopš 2014. gada nelegāli pievienojušies Ukrainas armijai, lai cīnītos pret Krievijas spēkiem.
BMX sportisti Stūrišku atzīst par Latvijas gada labāko riteņbraucēju
Pasaules kausā BMX riteņbraukšanā U-23 sieviešu kopvērtējumā uzvarējušo Veroniku Moniku Stūrišku, kura priecēja arī ar sudraba medaļu pasaules junioru čempionātā, atzina par 2022. gada Latvijas labāko riteņbraucēju, trešdien informēja Latvijas Riteņbra...
Peru Kongress atbalsta prezidenta un parlamenta pirmstermiņa vēlēšanu rīkošanu
Dienvidamerikas valsts Peru Kongress trešdien atbalstīja prezidenta un parlamenta pirmstermiņa vēlēšanu rīkošanu, lai tādējādi rastu izeju no dziļās politiskās krīzes, ko izraisīja iepriekšējā valsts prezidenta Pedro Kastiljo atbrīvošana no amata.


Komentāri