lv
dSSzHE6m0p9r03hdlUgT3C2OZvd9jkiVKPkwL09j
721223

Baltkrievija ierobežo piekļuvi Ukrainas pierobežas rajoniem

Baltkrievija ierobežo piekļuvi Ukrainas pierobežas rajoniem

Baltkrievijas varasiestādes uz laiku ierobežo ieceļošanu un uzturēšanos trīs Gomeļas apgabala rajonos, kas robežojas ar Ukrainu, teikts Baltkrievijas nacionālajā tiesiskās informācijas portālā publicētajā rīkojumā.

"Uz laiku ierobežot iebraukšanu (ienākšanu), pagaidu uzturēšanos un dzīvošanu pierobežas joslā Lojevas, Bagrinas un Hoiņiku rajonu robežās," teikts dokumentā.

Pagaidu ierobežojumi neattiecas uz cilvēkiem, kam uz pierobežas joslu dodas darba pienākumu veikšanai, uz savu vai tuvinieku dzīvesvietu, ka arī izņēmuma gadījumos ar Valsts robežas komitejas priekšsēdētāja vai viņa pilnvaroto personu atļauju.

Kā norādīts portālā, diena, kad rīkojums stājas spēkā, ir 22.decembris. Kad ierobežojumi tiks atcelti, netiek minēts.

Kā liecina monitoringa organizācijas "Belaruski Gajun" informācija, otrdien fiksēta Krievijas tanku, kravas automašīnu un karavīru pārvietošana no Baltkrievijas vidienes un ziemeļu poligoniem, kur tie līdz šim bija dislocēti, uz dienvidiem - tuvāk Ukrainas robežai.

Kā sacīja Ukrainas armijas apvienoto spēku komandieris ģenerālleitnants Serhijs Nejevs, krieviem Baltkrievijas teritorijā ir pietiekami daudz spēku un līdzekļu, lai veiktu taktiskās darbības, un militāro draudu līmenis aug.

Vēstnieks: Ar publisku neapmierinātību nevar palielināt Vācijas karavīru skaitu

Paziņojumi, ka Vācija atkāpjas no savas apņēmības nosūtīt uz Lietuvu karavīru brigādi, ir aizvainojoši, norādījis Vācijas vēstnieks Lietuvā Matiass Zonns, uzsverot, ka publiski pausta neapmierinātība nepalielinās karavīru skaitu Lietuvā.

Viņš pirmdien L...

Daudzviet uz vietējiem ceļiem braukšanas apstākļi ir īpaši apgrūtināti

Latvijā daudzviet uz reģionālajiem un vietējiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir īpaši apgrūtināti, aģentūru LETA informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Trešdien pusdienlaikā īpaši apgrūtināta braukšana ir pa reģionālās un vietējās nozīme...

Pirmā instance attaisno aizliegtas ierīces glabāšanā apsūdzēto Ušakovu

Rīgas pilsētas tiesa trešdien attaisnoja par aizliegtas videonovērošanas ierīces glabāšanu apsūdzēto Eiropas Parlamenta (EP) deputātu, bijušo Rīgas mēru Nilu Ušakovu (S).

Prokuratūrai vēl būs iespēja par spriedumu iesniegt protestu. Tādā gadījumā lieta...



Komentāri