lv
FdHhPbQA0q4BXVZLJRYVMTwXq6pPluTIplKZ8UbT
720554

Iesaldētie Krievijas 300 miljardi: apsolīti Ukrainai, bet neesoši?

Iesaldētie Krievijas 300 miljardi: apsolīti Ukrainai, bet neesoši?
Rietumu politiķu paziņojumi par iesaldētajiem 300 miljardiem Krievijas Centrālās bankas valūtas rezervju, ir nepamatoti, uzskata Amerikas domnīcas "Atlantijas padome"* (Atlantic Council) pētnieks Čārlzs Ličfīlds**. "Delfi" jautāja pašam Ličfīldam, kā viņš atklāja, ka rietumvalstu centrālās bankas patiesībā nezina, kur atrodas lielākā daļa Krievijas valūtas rezervju.
«Baltic International Bank» akcionāri nepiekrīt FKTK lēmumam par bankas darbības apturēšanu
“Baltic International Bank” akcionāri nepiekrīt Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) lēmumam par bankas darbības apturēšanu un vēlās turpināt darbu, norādot, ka bankai pašreiz pietiek kapitāla un nepieciešamības gadījumā tā gatava piesaistīt pie...
Klajā nāk arhitektes Marinas Levinas debijas romāns «Dizainere»
Iznācis arhitektes, grāmatas "Vecpilsētas stāsti jeb Pavisam patiesa Vecrīgas vēsture" un citu ar kultūras mantojumu saistītu izdevumu autores Marinas Levinas pirmais romāns "Dizainere", informēja apgāda "Zvaigzne ABC" pārstāvji.
Basketboliste Laksa un autosportists Blušs nopelna Rīgas gada sportistu balvas
Par Rīgas labākajiem sportistiem 2022.gadā atzina autosportistu Kristapu Blušu basketbolisti Kitiju Laksu, bet pielāgotajā sportā tika godināta nedzirdīgo sporta pārstāve peldēšanā Zane Embrekte, trešdien informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.


Komentāri