lv
vsPV8aQeCaDExu9TvQMka7LVwmNK7cjOAtd1Blup
719277

Dzīvnieks var ienākt ģimenē tikai tad, ja to vēlas visa ģimene

Dzīvnieks var ienākt ģimenē tikai tad, ja to vēlas visa ģimene
Jau pēc dažām dienām svinēsim Ziemassvētkus, vēl pēc laiciņa – sagaidīsim Jauno gadu. Daudzi no mums šajā laikā steidz gādāt svētku dāvanas saviem draugiem, ģimenei un tuviniekiem. Diemžēl, joprojām ir daļa cilvēku, kuriem šķiet, ka jauka un mīļa dāvana varētu būt suns vai kaķis, lai dāvanas saņēmējam nebūtu vientuļi, lai bērniem būtu rotaļu biedrs u.tml. Suns, kaķis vai jebkurš cits dzīvnieks vispirms ir dzīva būtne, tā ir atbildība, un, izvēloties šādu "dāvanu", var radīt apgrūtinājumu tās saņēmējam, bet pats dzīvnieks var nonākt patversmē vai vēl ļaunāk – uz ielas. Dzīvnieku aizsardzības biedrības "Ar sirdi delnā" vadītāja Andra Tomase izsaka viedokli par to, kādos gadījumos dzīvnieks var ienākt ģimenē un kāpēc iegādāties vai adoptēt dzīvnieku, tāpēc, "lai mammai nav vientuļi" vai "bērni lūdza" nav laba ideja!
'Mūsu ieroči ir datori, mūsu lodes – informācija': kas ir Ukrainas militārā programma 'Delta'
Biroju ēkā Zaporižjas nomalē Ukrainas karavīri strādā pie sistēmas, kuru paši ukraiņi uzskata par vienu no galvenajiem ieročiem cīņā pret Krieviju, vēsta medijs "The Guardian".
Peru dod Meksikas vēstniekam 72 stundas laika valsts pamešanai
Peru devusi rīkojumu Meksikas vēstniekam pamest valsti 72 stundu laikā pēc tam, kad Meksika piešķīrusi patvērumu gāztā prezidenta Pedro Kastiljo ģimenei, raksta britu raidsabiedrība BBC.
Tallinas ielā novietot auto aizliegts nevis sniega izvešanai, bet uz visu ziemu
Pirms dažām dienām Rīgas pašvaldības policija nāca klajā ar lūgumu autovadītājiem ievērot pagaidu ceļa zīmes, kas izvietotas ielās, kur plānota sniega tīrīšana un izvešana. Savukārt automobiļi, kas ir novietoti aizlieguma zīmes darbības zonā, tiek evak...


Komentāri