lv
PfGQtlFP1rc2g6NwTSdOvvta789nsqcGvogTMANh
71748

Laimīgs un izredzēts. LNSO jaunais mākslinieciskais vadītājs Tarmo Peltokoski

Laimīgs un izredzēts. LNSO jaunais mākslinieciskais vadītājs Tarmo Peltokoski
"Es daru to, ko vienmēr esmu vēlējies darīt. Tas nav gluži ikdienišķs dzīves ritējums, vairums tā nedzīvo. Bet es citādu dzīvi nepazīstu. Un nevēlos. Vienmēr gribēju dzīvot tieši un tikai tā. Un tas nebūtu iespējams, ja es kopš pirmlaikiem nezinātu, ka vēlos to. Tā nav nejaušība. Darīju visu iespējamo, lai nonāktu pie tā, kas man tagad ir. Ne jausmas, kad izmazgāt drēbes vai kad nākošgad tikšu mājās. Bet atkal — nežēlojos par to. Ir tik daudzi, kas vēlētos to pašu, vai vismaz domā, ka vēlas, bet netiek tik tālu. Esmu ļoti laimīgs un izredzēts," — tā sarunā ar Orestu Silabriedi atzīstas Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra jaunais mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Tarmo Peltokoski.
Starts demokrātijai – aprit 100 gadi kopš pirmās Saeimas sēdes
Pirmdien, 7. novembrī, aprit 100 gadi kopš pašas pirmās Saeimas sēdes 1922. gada 7. novembrī. Tam par godu 14. Saeimas deputāti pulcēsies uz svinīgo sēdi.
Topošā koalīcija šonedēļ sāks veidot valdības deklarāciju
Rīga, 7.nov., LETA. Topošās koalīcijas politiskie spēki "Jaunā vienotība" (JV), "Apvienotais saraksts" (AS) un Nacionālā apvienība (NA) šonedēļ sāks veidot nākamās valdības deklarāciju.

Rīga, 7.nov., LETA. Topošās koalīcijas politiskie spēki "J...

Turpinās iztiesāt krimināllietu pret advokātu Miķelsonu par darbībām ar "Latvijas Projektēšanas sabiedrību"
Rīga, 7.nov., LETA. Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.14 turpinās skatīt krimināllietu, kurā advokāts Mārcis Miķelsons kopā ar vēl vienu personu apsūdzēti par noziedzīgām darbībām ar SIA "Latvijas Projektēšanas sabiedrība", aģent...


Komentāri