lv
rwUeTwhS7VQ2E5FElDNltaxTGG50JzukOyABH9F0
717385

VID kravas vilcienos atklāj 150 000 kontrabandas cigarešu

VID kravas vilcienos atklāj 150 000 kontrabandas cigarešu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbinieki, veicot kravas vilcienu kontroli, uzgājuši 150 000 cigarešu, informēja dienestā.

Otrdien Indras muitas kontroles punktā, veicot no Baltkrievijas iebraukuša kravas vilciena sastāva pārbaudi, muitas kinologs ar tabakas meklēšanas suni divos vagonos atklāja nedeklarētas cigaretes.

Pārbaude tika veikta sadarbībā ar Valsts robežsardzes amatpersonām, un tās laikā tika konstatēts, ka kravās no muitas kontroles paslēptas sešas kartona kastes ar cigaretēm. Kastēs atradās 60 000 cigarešu "NZ", "Queen" un "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes nodokļa markām.

Arī 15.decembrī Indras muitas kinologam ar tabakas meklēšanas suni radās aizdomas par nedeklarētu preču ievešanu. Pārbaudes laikā vagonā zem čuguna slāņa muitas amatpersonas konstatēja trīs iepakojumus ar cigaretēm "Premjer". Iepakojumos atradās 30 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Savukārt 7.decembrī, veicot no Baltkrievijas iebraukuša kravas vilciena skenēšanas attēlu analīzi, muitas amatpersonām radās aizdomas par nedeklarētām precēm vagonā ar kravu – celuloze.

Aizdomas apstiprināja kinologs, kurš pārbaudi veica ar tabakas meklēšanas suni. Vilciena sastāvs tika nosūtīts uz Daugavpils preču staciju, kur muitas amatpersonas konstatēja, ka dziļi starp celulozes ķīpām paslēpti saiņi ar kontrabandas cigaretēm. Kravā atradās 60 000 cigarešu "NZ" ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Šogad, veicot pārbaudes, atrasti 16,9 miljoni cigarešu.

30 miljoni eiro - tik daudz SM lūgs vēl papildu LDz izmaksu segšanai

Satiksmes ministrija (SM) ir sagatavojusi ziņojumu, kurā tiek pieprasīti 30 miljoni eiro, lai segtu VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izmaksas par 2021.gadu, pirmdien pēc valdību veidojošo partiju sadarbības sanāksmes žurnālistiem sacīja satiksmes ministr...

Darbs pirms Jaunā gada! Mājokļa enerģētiskā attīrīšana

Pirms svētkiem visi kārtosim savus mitekļus,- slaucīsim, bezīsim, mazgāsim... Lai varētu teikt, ka miteklis ir pilnībā sakārtots, būtu vēlams to iztīrīt arī enerģētiski. Un tas pat nav svarīgi – ar sveci, kadiķa zariņu, sāli, svētīto ūdeni utt. Mājokļa...

Mateuss par Mesi: Kas par spēlētāju! Kas par superzvaigzni!

Bijušais Vācijas futbola izlases spēlētājs Lotārs Mateuss, kura rekordu aizvadītajos mačos Pasaules kausa finālturnīrā svētdien pārspēja Lionels Mesi, uzskata, ka argentīnietis ir superzvaigzne.

Kā zināms, Mateuss Pasaules kausā aizvadīja 25 mačus, tost...



Komentāri