lv
oK8GgGCisy2CBASEesaHj716BLQwmWK2iqd8SQol
716027

Visiem pieejama māksla jeb kā Laikmetīgās mākslas centrs audzē atvērtību pret dažādo

Visiem pieejama māksla jeb kā Laikmetīgās mākslas centrs audzē atvērtību pret dažādo
Mākslas pieejamība ir kļuvusi par svarīgu aspektu Latvijas Laikmetīgās mākslas centra (LLMC) darbībā. Organizācija strādā ar mākslas mediatoriem, kuri palīdz pārvērst sarežģītas mākslas tēmas par vienkārši uztveramām un padara izstādes apmeklējumu pieejamu cilvēkiem ar dažādām vajadzībām, tāpat izstādēm top apraksti vieglajā valodā un tiek meklēti un īstenoti citi risinājumi, lai nodrošinātu, ka centra pasākumi un izstādes ir pieejamas cilvēkiem ar dažādām vajadzībām un spējām. Viens no "atslēgas cilvēkiem", kas rūpējas par iekļaujošu pieredzi LLMC izstāžu apmeklētājiem, ir centra projektu vadītāja Māra Žeikare, kura atzīst: "Esam izauguši līdz tam, ka mums nav bail, ja pie mums atnāk cilvēks ar redzes traucējumiem, mums nav bail no muļķīgiem jautājumiem. Mēs audzējam atvērtību pret dažādo."
Masks sola atkāpties no «Twitter» vadītāja amata
Pazīstamais uzņēmējs Ilons Masks sola atkāpties no sociālā tīkla platformas “Twitter” vadītāja amata. Lēmums pieņemts pēc sociālā tīkla lietotāju aptaujas.
Pārresoru koordinācijas centrs Saeimas komisijā ziņos par Nacionālais attīstības plānu 2021.-2027.gadam
Rīga, 21.dec., LETA. Pārresoru koordinācijas centra pārstāvji šodien Saeimas Ilgtspējīgas attīstības komisijas sēdē ziņos par Nacionālais attīstības plānu 2021.-2027.gadam.

Rīga, 21.dec., LETA. Pārresoru koordinācijas centra pārstāvji šodien Sa...

AT skatīs divu policistu krimināllietu saistībā ar kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu no ārzemnieka
Rīga, 21.dec., LETA. Augstākā tiesa (AT) šodien skatīs krimināllietu, kurā par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu no ārzemnieka apsūdzēti divi policisti, aģentūru LETA informēja tiesā.

Rīga, 21.dec., LETA. Augstākā tiesa (AT) šodien skatīs krimi...



Komentāri