lv
PfLTHmqY7qaJWPOtLKFf7ODBJXgqSW3L2OuvRojw
712902

Rīgas dome lems par izmaiņām komiteju sastāvos

Rīgas dome lems par izmaiņām komiteju sastāvos
Rīga, 21.dec., LETA. Šodien Rīgas domes ārkārtas sēdē deputāti lems par izmaiņām komiteju sastāvos, liecina domes sēdēs daba kārtība.

Rīga, 21.dec., LETA. Šodien Rīgas domes ārkārtas sēdē deputāti lems par izmaiņām komiteju sastāvos, liecina domes sēdēs daba kārtība.

Alija Turlaja (PP) plāno vairs nestrādāt Finanšu un administrācijas lietu komitejā, bet gan Pilsētas īpašuma komitejā. Viņas vietā Finanšu un administrācijas lietu komitejā tiks ievēlēts Igors Kļaviņš (PP).

Deputāte Mairita Lūse (PP) plāno pamest Sociālo jautājumu komiteju un darboties Pilsētas attīstības komitejā.

No Sociālo jautājumu komitejas sastāva tiks svītrots Jurģis Klotiņš (NA/LRA), Ieva Brante (NA/LRA) un Edmunds Jurēvics (JV), kuriem apstiprināti Saeimas deputāta mandāti.

Viņu vietā Sociālo jautājumu komitejā plāno ievēlēt Selīnu Vancāni (PP), Valdi Gavaru (NA/LRA), Ievu Holmu (NA/LRA) un Nilu Jostu (JV).

Vancāne tikām tiks izslēgta no Pilsētas attīstības komitejas. No šīs komitejas sastāva tiks svītrota arī Justīne Panteļējeva (PP) un Klotiņš.

Savukārt šīs komitejas sastāvā iekļaus Lūsi, Agnesi Loginu (PP) un Edgaru Štelmaheru (NA/LRA).

No Mājokļu un vides komitejas sastāva plānots svītrot Viesturu Kleinbergu (PP) un Eināru Cilinski (NA/LRA), bet ievēlēt - Panteļējevu un Holmu.

Pārmaiņas sagaida arī Pilsētas attīstības komiteju, no kuras tiks svītrots Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP) un Gavars, bet tiks ievēlēta Turlaja un Štelmahers.

Izglītības, kultūras un sporta komiteju pametīs Igors Kļaviņš (PP), bet viņa vietā stāsies Staķis.

Logina pametīs Satiksmes un transporta lietu komiteju, bet viņas vietā stāsies Kleinbergs.

No Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas sastāva plānots svītrot Branti un Jurēvicu, bet ievēlēt - Cilinski un Jostu.

Budžeta komisija skatīs čeku loterijas darbības izbeigšanu no 2023.gada
Rīga, 21.dec., LETA. Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija šodien konceptuāli vērtēs valdības virzītos grozījums "Čeku loterijas likumā", kas paredz čeku loterijas darbības izbeigšanu no nākamā gada.

Rīga, 21.dec., LETA. Saeimas Budžeta...

papildināta - Sprindžuks valdības sēdē rosina apsvērt "bezbērnu nodokļa" ieviešanu
(Pievienota 12.-13.rindkopa.)

(Pievienota 12.-13.rindkopa.)

Rīga, 20.dec., LETA. Veidojot Latvijas ģimeņu politiku, varētu apsvērt tā dēvētā bezbērnu nodokļa ieviešanu, otrdien notikušajā pirmajā valdības darba sēdē pauda jaunais vides aizsardz...

Notikusi 2 kravas auto sadursme uz Vidzemes šosejas; bloķēta satiksme

Pirmdienas vakarā notikuša ceļu satiksmes negadījuma dēļ ir bloķēta Vidzemes šoseja Smiltenes novada Virešu pagastā, informē Valsts policija.

Policijā informēja, ka šajā vietā ir notikusi divu kravas automašīnu sadursme, taču cietušo tajā nav.

Kā liecin...



Komentāri