lv
blRQU7LTsOyIDCayv4mAZc9xS5GIEHQNvGeUS7b7
706426

Alternatīvā plūsmā pulsējošā «Naba». Radio vadītājs Madars Štramdiers stāsta par divdesmit gadiem ēterā

Alternatīvā plūsmā pulsējošā «Naba». Radio vadītājs Madars Štramdiers stāsta par divdesmit gadiem ēterā
"Mūsu apskatītais un piedāvātais saturs citos skanošajos medijos ir pieejams fragmentāri, vai vispār netiek atspoguļots un tāpēc ir svarīgi, ka ir vismaz viens tāds kanāls, kurš nemitīgi pulsē alternatīvā plūsmā, aptverot daudz un dažādus strāvojumus," teic Madars Štramdiers, "Radio Naba" vadītājs, instruktoru instruktors, cilvēks, bez kura nepastāvētu ne "Radio Naba", ne Radio KNZ.
Nākamgad plānots turpināt vairākus pasākumus Covid-19 izplatības mazināšanai
Ministru kabinets sēdē otrdien, 20. decembrī, apstiprināja Covid-19 izplatības mazināšanas pasākumus, ko paredzēts turpināt 2023. gadā, informēja Veselības ministrijā (VM).
Karš licis pieaugt ātrāk. Ukrainas jaunie hokejisti Valmierā rod vietu izaugsmei
Pirmos soļus patstāvīgā dzīvē šogad nācies spert jaunajiem Ukrainas hokejistiem Artjomam, Bohdanam, Daniilam un Jurijam – 13 un 14 gadus veciem pusaudžiem no Luckas un Vinnicas. Valmierā viņi ir hokeja dēļ.
Latviešu valodas elektroniskajā izmēģinājuma eksāmenā piedalīsies 7000 skolēnu

Lai veiksmīgi turpinātu jauno Valsts pārbaudījumu informācijas sistēmas izstrādi un ieviešanu, šodien 7000 vidusskolēnu un profesionālo skolu audzēkņu piedalīsies latviešu valodas elektroniskajā izmēģinājuma eksāmenā, aģentūru LETA informēja Valsts izg...



Komentāri