lv
wCeCp9fedjvrluy7tK4o4o0G7tGMCsDtp955znll
703293

Kad sānslīde bija tikai ziediņi... Liepājā notikusi pakaļdzīšanās Dunikas ielā

Kad sānslīde bija tikai ziediņi... Liepājā notikusi pakaļdzīšanās Dunikas ielā

Sestdienas, 17. decembra, vakarā ap pulksten 20 Liepājā, Ganību ielā, likumsargi pamanīja automašīnu ”Audi”, kuras vadītājs vairākkārt veica apzinātu transportlīdzekļa sānslīdi, tā apdraudot blakus esošos automobiļus un satiksmes drošību, vēsta portāls liepajniekiem.lv.

Šī rīcība Valsts policijas (VP) amatpersonām bija par pamatu ”Audi” apturēšanai.

Taču par spīti žvingulim vīrietis aptvēra, ka slidināšanās būs tas mazākais pārkāpums, ko fiksēs viņa dosjē.

Šoferis nogriezās Dunikas ielā, kur apturēja mašīnu, taču ignorēja policijas darbinieku prasības neatstāt automobili un palikt uz vietas. Izkāpis no ”Audi”, viņš ņēma kājas pār pleciem. Likumsargi viņu, protams, noķēra.

Noskaidrojās, ka bēgļa izelpā tvan 1,74 promiles alkohola.

Pret viņu uzsākts kriminālprocess pēc diviem Krimināllikuma pantiem – par stūrēšanu, ja autovadītāja apliecība ir atņemta, un par izvairīšanos no tiesību ierobežošanas sodas izciešanas, jo viņš pārkāpa Kurzemes rajona tiesas spriedumu par tiesību atņemšanu, ziņo VP pārstāve Madara Šeršņova.

Pie šīm odziņām komplektā vēl divi ziediņi – administratīvo pārkāpumu procesi par amatpersonas likumīgo prasību nepildīšanu un par agresīvu braukšanu.

Svētkos var nomākt skumjas. Uzticības tālruņa Ziemassvētku akcija bērniem un jauniešiem
Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 (turpmāk – Uzticības tālrunis) no 20. decembra līdz 27. decembrim rīko Ziemassvētku akciju "Uzticies... Tevi dzirdēs un sapratīs".
Medaļa, lineāls, nauda un... cilpa ap kaklu. Kāpēc izcilības mēraukla prēmēšanā nestrādā
Gada nogale ir apdāvināšanas laiks. Sports nav izņēmums, jo tieši gada izskaņā valsts sportistiem izsaka pateicību ne tikai ar klišeju pārpilniem apsveikumiem sociālajos tīklos, bet arī katru, Ministru kabineta izpratnē, izcilu panākumu novērtē ar atti...
Jāpārvērš arhaiskie policijas iecirkņi par modernām telpām, saka Kučinskis
Beidzot ir jāpārvērš arhaiskie policijas iecirkņi par modernām telpām, intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" teica iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS).


Komentāri