lv
dw0w65HaRRMPGTgoSdYhA4Ab63n9ZPDEoajHKtN5
694982

Uzmanību! Autobusu vadītāju trūkuma dēļ Cata otrdien atcēlusi vairākus reisus

Uzmanību! Autobusu vadītāju trūkuma dēļ Cata otrdien atcēlusi vairākus reisus

Autobusu vadītāju trūkuma dēļ pasažieru pārvadātājs AS "Cata" otrdien, 20.decembrī, maršrutā Rīga-Vangaži un Rīga-Sigulda atcēlis kopumā astoņus reisus, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācija.

Tostarp kompānija atcēlusi reisu Vangaži-Garkalne-Rīga, kas izbrauc plkst.7.20, reisu Rīga-Garkalne-Vangaži, kas izbrauc plkst.8.50, reisu Sigulda-Rīga, kas izbrauc plkst.15.50, reisu Rīga-Vidzemes šoseja-Sigulda, kas izbrauc plkst.17.20, reisu Vangaži-Garkalne-Rīga, kas izbrauc plkst.19, reisu Rīga-Garkalne-Vangaži, kas izbrauc plkst.20.10, reisu Vangaži-Garkalne-Rīga, kas izbrauc plkst.20.30, un reisu Rīga-Garkalne-Vangaži, kas izbrauc plkst.22.20.

Jau vēstīts, ka "Cata" apgrozījums pērn bija 15,074 miljoni eiro, kas ir par 9,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 2,3 reizes - līdz 892 640 eiro. Regulārajos pasažieru pārvadājumos kompānija pērn pārvadāja kopumā 3,196 miljonus pasažieru, kas ir par 11,6% mazāk nekā gadu iepriekš.

Uzņēmums dibināts 1991.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,497 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pēc "Cata" mājaslapā publiskotās informācijas, kompānijas akcionāri ir Aizkraukles, Cēsu, Limbažu, Ogres, Siguldas un Smiltenes novada pašvaldības, kā arī trīs privātie akcionāri.

Putins ar Lukašenko apsprieduši divpusējās attiecības drošības, aizsardzības un ekonomikas jomās
Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirmdien paziņoja, ka sarunās Minskā ar Baltkrievijas kolēģi Aleksandru Lukašenko viņš konstruktīvi pārrunāja galvenos divpusējo attiecību jautājumus drošības, aizsardzības un ekonomikas jomās.
FOTO, VIDEO: Baltijas prezidenti lej ierakumu sveces Ukrainai
Daudzviet Latvijā plašu iedzīvotāju atsaucību guvis aicinājums liet ierakumu sveces Ukrainas aizstāvjiem. Sveču liešanā pirmdien iesaistījās arī Baltijas valstu prezidenti.
Rīgā apskatāma «Azovstaļ» varoņu fotogrāfiju izstāde
Dienās, kad visa pasaule aizturētu elpu sekoja līdzi notikumiem "Azovstaļ" rūpnīcā Mariupolē, karavīru vidū bija arī Dmitro Kozatskis, kurš "Azovstaļ" varoņus iemūžināja fotogrāfijās. Dažas no pasaulē zināmākajām bildēm tapušas pēdējā dienā, pirms "Azo...


Komentāri