lv
jheGhloXdjekyYb9iwKhOwKNdl41nX57k5KpzokC
693703

TV6 jauns sacīkšu šovs - Spartieši. Komandu cīņas

TV6 jauns sacīkšu šovs - Spartieši. Komandu cīņas

No 21. decembra darbdienās Plkst. 21.00 TV6 būs skatāms jauns sacīkšu šovs “Spartieši. Komandu cīņas”. Tajā tiks pārbaudīts gribasspēks un fiziskā izturība un par to kāds saņems 250 tūkstošus dolāru! Izklausās ļoti vilinoši, bet lai līdz tam nokļūtu, būs pamatīgi jāpasvīst.

Caur laiku laikiem spartiešu spēks un nesalaužamais gars bijis simbols cilvēka drosmei un varonībai. Par spartiešu kareivjiem klīst leģendas un mīti, līdz pat mūsdienām metot izaicinājumu jebkuram sevis cienīgam atlētam, un ne tikai.

Katrā raidījumā satiksim sešas spartiešu gara apveltītas komandas – ģimenes, draugus, kolēģus, kuras visas ir apņēmības pilnas tikt līdz finālam, lai cīnītos par lielo laimestu. Īpašā šķēršļu josla veidota tā, lai pārbaudītu ne tikai komandas dalībnieku izturību, bet arī mērķtiecību un gribasspēku.

Dalībniekiem būs jālien cauri dubļiem, ūdenim un dzeloņstieplēm un beigās visiem kopā jāpārvar šaušalīgo vertikālo sienu. Tāpat šajās sporta spēlēs liela loma ir komandas sadarbībai, spējai pārvarēt grūtības, bet visvairāk – fiziskajai sagatavotībai.

Piecas komandas, kuru sastāvā ir divi vīri un trīs sievietes, dosies sarežģītajā trasē, lai, ne mirkli nesaudzējot sevi, cīnītos par galveno balvu – 250 tūkstošiem dolāru. Skaties, kā komandas sacenšas vienā no grūtākajām šķēršļu trasēm, kas jelkad radīta. Vai viņiem pietiks apņēmības, izturības un gribasspēka, lai tiktu pie lielā laimesta?

VNĪ nav izdevies izsolē pārdot namu Audēju ielā

"Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) nav izdevies elektroniskā izsolē ar 1,86 miljonu eiro sākumcenu pārdot namu Audēju ielā 7, Vecrīgā, liecina informācija elektronisko izsoļu vietnē "izsoles.ta.gov.lv".

Par izsolē piedāvāto īpašumu nav veikts neviens sol...

Sadārdzinājuma dēļ apdraudēta Stradiņa slimnīcas jaunās ēkas būvniecība
Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) jaunās ēkas būvnieks SIA "Velve" slimnīcai pieprasījis mainīt noslēgto vienošanos par būvniecības izmaksu indeksāciju un būvdarbu izpildes termiņu, līdz ar to jaunās ēkas būvniecība faktiski ir a...
Rosols vai rasols? Kā radās leģendārie salāti un kā tos pareizi saukt
Pirmā rasola recepte tika publicēta kādā 17. gadsimtā izdotā publikācijā. Tolaik salātus gatavoja no siļķēm un rutkiem, turklāt pagatavoto arī speciāli pūdēja. Ēdiens cauri gadsimtiem piedzīvojis dažādas izmaiņas, un par dažām no tām Latvijas Televīzij...


Komentāri