lv
Utyf9S8gYy1XorogC69eWnkBVYKWuroEkMnpWxKd
693064

Atklājies, ka Zavarotņuka pirms 4 mēnešiem hospitalizēta uz Onkoloģijas centru

Atklājies, ka Zavarotņuka pirms 4 mēnešiem hospitalizēta uz Onkoloģijas centru

Enerģiskā Mana mīļā aukle jeb Krievijas aktrise Anastasija Zavarotņuka jau trīs gadus cīnās ar smadzeņu audzēju. Atklājies, ka pirms četriem mēnešiem aktrise hospitalizēta un vēl šobrīd atrodas Maskavas onkoloģijas centrā, kur viņas veselības stāvokli stingri uzrauga speciālisti.

Informāciju apstiprina videonovērošanas kameru kadri, kā arī izrakstītās soda kvītis aktrises vīram. Septembrī daiļslidotājs Pjotrs Černiševs saņēma vairāk nekā desmit sodus par neatļautu automašīnas novietošanu pretī slimnīcai.

Pjotrs sievu apciemo pat nakts laikā, pēdējoreiz viņa automašīna pie onkoloģijas centra redzēta 13. decembra naktī.

Portālam popcornnews.ru, uzrunātais onkologs atklāj, ka tik slimu pacientu hospitalizācija ne vienmēr nozīmē veselības stāvokļa pasliktināšanos, tas var nozīmēt jaunas procedūras.

Onkologs pieļauj iespēju, ka terapija dabiski pārstājusi darboties, sākusies atkarība, ķermenis pieradis pie zālēm un tāpēc veselības stāvoklis strauji pasliktinās.

Konkrēti hospitalizācijas iemesli netiek atklāti.

Slimības sākumā aktrise ārstējās Vācijā, kur ārstiem izdevās palēnināt slimības izplatību, bet neizdevās aktrisi izārstēt. Māksliniece atgriezās Krievijā un turpināja ārstniecību, dzīvojot ģimenes lauku mājā, medicīnas personāla uzraudzībā.

Koalīcija vienojusies par papildu 22 miljonu eiro piešķiršanu veselības aprūpei

Valdību veidojošās koalīcijas partijas pirmdien atbalstīja papildu 22 miljonu eiro piešķiršanu veselības aprūpei, pēc partiju sanāksmes sacīja "Apvienotā saraksta" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Ar šiem līdzekļiem paredzēts segt veselīb...

OIK – slēptā nodokļa beigas?

Valdība virza grozījumus, lai obligātā iepirkuma komponentes izmaksas turpmāk segtu valsts.

Kā zināms, Obligātā iepirkuma komponentes (OIK) maksājuma izmaksu segšanas pienākums visiem Latvijas elektroenerģijas gala lietotājiem ir noteikts Elektroenerģij...

Gluži kā pērlītes un neķemmētas zirga astes: nokareno telpaugu dažādība
Tieši telpaugi ir tie, kas ienes dzīvē kripatu zaļuma un dzīvības ziemas laikā, kad aiz loga vērojami vien baltie un pelēcīgie toņi. Taču arī telpaugu kolekcijā nepieciešama dažādība, tādēļ šoreiz gaismā celsim septiņus nokarenos augus, kas glīti izska...


Komentāri