lv
490ZSgpMYKJijhAMNUYkMjdTJHqFDV1tYqe1bBub
692985

Ziemā palīdzēt Ukrainas kara bēgļiem robežpunktos kļūst grūtāk

Ziemā palīdzēt Ukrainas kara bēgļiem robežpunktos kļūst grūtāk
Sals ar sniegputeņiem, tehniskas ķibeles un palīdzīgu roku trūkums – tie ir galvenie izaicinājumi, ar ko tagad ik dienu saskaras brīvprātīgie palīdzības punktos pierobežā, kur palīdz Ukrainas kara bēgļiem. Turklāt arī emocionāli grūtāk ir uzklausīt bēgļu pieredzes stāstus, kas ziemas apstākļos kļūst arvien skaudrāki. Grebņevā (Kārsavas novadā) ukraiņu plūsma uz Eiropu ir lielāka, tāpēc tur nedēļas nogalē uzstādīta apsildāmā telts.
Sociālantropoloģe Raubiško: Kara atstātās traumas var vajāt sabiedrību vairākās paaudzēs
Kara pieredzes sekas atklājas pamazām un var ietekmēt arī nākamās paaudzes, taču īstermiņā karu piedzīvojušiem bērniem visvairāk var palīdzēt tūlītēja drošības sajūta un stabilitāte – droša pajumte, iespēja iet skolā, spēlēties, caur rotaļām turpināt s...
Krītot uz slidenām ielām, Rīgā traumas guvuši 40 cilvēki

Krītot uz slidenām ielām, šajā sezonā Rīgā traumas guvuši 40 cilvēki, šodien preses brīfingā teica Rīgas pašvaldības policijas (RPP) priekšnieks Juris Lūkass.

Vēl viena persona guvusi traumas no sniega, kas tai uzkritis no jumta.

Pašvaldības policija ko...

Brūss Viliss mainījis testamentu

Holivudas spīdekļa Brūsa Vilisa testaments tika pārskatīts dažas dienas pirms viņam tika diagnosticēta retā smadzeņu slimība afāzija, ziņo portāls RadarOnline.com.

67 gadus vecais aktieris sadalīs savu 250 miljonus dolāru starp savu ģimeni, tostarp meit...



Komentāri