lv
M9qIkmoSlDZ5bweuAhEOI2elSxrhqvAGOtPyQOID
691783

Notiks kamerkora Muklājs koncerts Ziemassvētki Jaunajā pasaulē

Notiks kamerkora Muklājs koncerts Ziemassvētki Jaunajā pasaulē

Šodien plkst.19 Sv.Pāvila baznīcā notiks kamerkora "Muklājs" koncerts "Ziemassvētki Jaunajā pasaulē", informēja Rīgas kultūras centra "Iļģuciems" administratore Dace Gaile.

Kamerkoris "Muklājs" kopā ar tā māksliniecisko vadītāju un diriģentu Jāni Kokinu un kora otro diriģentu Ralfu Šmīdbergu atskaņos dažādu gadsimtu ārzemju un mūsdienu latviešu komponistu mūziku.

Koncertprogrammas centrā būs divi dziesmu cikli ziemas noskaņās - Valta Pūces "Ziemas ceļi" un Uģa Prauliņa "Ziemassvētki Jaunajā pasaulē".

Kora skanējumu papildinās stīgu kvartets "Fantastic Four", kā arī arfiste Jekaterina Suvorova, kontrabasists Viktors Veļičko un sitaminstrumentālists Uģis Upenieks.

Koncertu vadīs Agneta Volkova.

Kamerkoris "Muklājs" dibināts 1989.gadā. Kopš 2012.gada kora mākslinieciskais vadītājs un diriģents ir Jānis Kokins.

Liepājā gadu miju sagaidīs ar Dona koncertu

Liepājā gadu mija tiks sagaidīta ar mūziķa Dona koncertu un ar spožiem gaismas efektiem, informēja pašvaldībā.

Gadu mijas pasākums 31.decembrī plkst.23 notiks pie Liepājas galvenās egles Rožu laukumā. Īpašais svētku notikums būs mūziķa un dziesmu autora...

Kačiņskis: Opozīcija sabotēja gatavošanos Krievijas uzbrukuma atvairīšanai

Polijas valdošā partija "Likums un taisnīgums" (PiS) zinājusi, ka Krievija uzbruks Ukrainai, bet opozīcija sabotējusi gatavošanos potenciālajam Krievijas uzbrukumam, paziņojis PiS līderis Jaroslavs Kačiņskis.

Kopš Krievijas atkārtotā iebrukuma Ukrainā f...

Tiesai no jauna jāvērtē strīds starp 'airBaltic' un 'Baltic Taxi' par preču zīmes izmantošanu
Augstākās tiesas Senāta Civillietu departaments pirmdien atcēla Rīgas apgabaltiesas 2019.gada 25.novembra spriedumu AS "Air Baltic Corporation" ("airBaltic") prasībā pret SIA "Baltic Taxi" par preču zīmju reģistrācijas atzīšanu par spēkā neesošu, aģent...


Komentāri