lv
0j2CYh8KEuVxTwW6FvPP3c9q2VL6h643s3MsTGh9
690502

Dambretists Valneris izcīna otro vietu Pasaules kausa posmā

Dambretists Valneris izcīna otro vietu Pasaules kausa posmā

Latvijas dambretists Guntis Valneris aizvadītajā nedēļā izcīnīja otro vietu Pasaules kausā.

"Polish Open" turnīrā Valneris deviņos mačos svinēja četras uzvaras un piecreiz spēlēja neizšķirti, turnīru noslēdzot ar 13 punktiem. Par punktu vairāk guva zem neitrāla karoga startējušais Krievijas dambretists Aleksandrs Švarcmans.

Sacensībās piedalījās 64 dambretes spēlētāji.

Svētdien turpat Polijā norisinājās arī pasaules čempionāts ātrajā dambretē, kurā Valneris 50 spēlētāju konkurencē izcīnīja ceturto vietu, piekāpdamies trīs Nīderlandes dambretistiem. No deviņiem mačiem latvietis uzvarēja trijos, bet pārējos sešus noslēdza neizšķirti.

Krievija sūta uz Ukrainu aktierus un dziedātājus karavīru morāles celšanai

Krievija sūta uz Ukrainu aktierus, dziedātājus un cirka māksliniekus, lai paceltu morāli Krievijas karaspēkā, teikts Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas militārā izlūkdienesta kārtējā ziņojumā.

Krievijas Aizsardzības ministrija ir izveidojusi divas ...

Rīgas kamerkoris 'Ave Sol' aicina uz koncertiem 'Ziemassvētku noskaņa'
Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, pulksten 14.00 un pulksten 17.00 Rīgas kamerkoris "Ave Sol" aicina uz koncertiem "Ziemassvētku noskaņa" Lielajā ģildē.
Patiešām labas dāvanas, kas ātri nopērkamas internetā
Kvalitatīvu un piemērotu dāvanu atrašana ģimenei, draugiem un kolēģiem prasa izdomu un daudz laika. Ja laika trūkst un idejas apsīkušas, nereti, neatrodot īsto un vienīgo dāvanu, pēdējā brīdī paņemam kaut ko tuvākajā veikalā, lai formāli būtu izpildīju...


Komentāri