lv
lbLESuVeCgBfdI1UarR5OpoU6lm4ybKqRBWYIJMU
690475

Klimata ministrija sāks strādāt janvārī, bet vēl nav zināms kur

Klimata ministrija sāks strādāt janvārī, bet vēl nav zināms kur
Valdība par jaunās – Klimata un enerģētikas ministrijas (KEM) – izveidi lems otrdien, 20. decembrī, un paredzams, ka tā darbu sāks nākamā gada 1. janvārī, tomēr vēl nav zināms, kurā ēkā atradīsies KEM, tāpēc klimata un enerģētikas ministrs Raimonds Čudars (JV) patlaban strādā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) telpās.
Korupcijas skandāls: Katara brīdina par potenciālu attiecību pasliktināšanos ar ES
Katara kritizējusi Eiropas Parlamentu (EP) par liegumu tās pārstāvjiem strādāt šajā institūcijā, brīdinot, ka šis "diskriminējošais" solis var kaitēt plašākai Eiropas Savienības (ES) un Kataras sadarbībai, kur bloks ir atkarīgs no Dohas, tostarp enerģē...
Piedāvāja maģijas rituālus – par naudas izkrāpšanu Jelgavā policija meklē video redzamās sievietes
Par 2000 eiro izkrāpšanu no kādas sievietes Jelgavā, ar maģijas rituāliem piedāvājot atrisināt veselības problēmas, Valsts policija (VP) meklē video redzamās sievietes, portālu "Delfi" informēja likumsargi.
Psihoterapeits iesaka pieaugušajiem respektēt bērna nevēlēšanos runāt par karu Ukrainā
Vecākiem un citiem pieaugušajiem būtu jārespektē bērna apzināta nevēlēšanās runāt vai uzņemt informāciju par karu Ukrainā, jo tādējādi viņš mēģina sevi pasargāt – iesaka bērnu un jauniešu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs.


Komentāri