lv
QWgaTrmm5ZwwV7PfL2xB0d224eqOvCoQwq8IdqxV
688582

Ukrainas armija veic operācijas Krievijas teritorijā, atzīst Kijiva

Ukrainas armija veic operācijas Krievijas teritorijā, atzīst Kijiva

Ukrainas bruņotie spēki veic operācijas Krievijas teritorijā, izmantojot dažādus līdzekļus, paziņojis Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pārstāvis Vadims Skibickis.

Skibickis intervijā vācu laikrakstam "Bild" norādījis, ka šīs operācijas ir ļoti sarežģītas un prasa nopietnu sagatavošanos, jo Krievijas militārie objekti ir labi apsargāti.

"Mūsu mērķi ir vienīgi Krievijas bruņoto spēku militārie objekti, no kuriem tiek veikti uzbrukumi Ukrainai, tai skaitā loģistikas centri, komandpunkti vai garnizoni ar lielu karavīru skaitu," uzsvēris Skibickis.

Ar nodokli neapliekama un personalizēta Ziemassvētku dāvana
Jau aptuveni 2 000 gadus mēs dzīvojam ar pārliecību, ka Ziemas Saulstāvju laikā esam saņēmuši lielāko dāvanu, kāda vien ir iespējama – Dieva dēls ir dzimis pār mums. Rezultātā, tas ir patīkams “rituāls”, ko mēs šajā, Ziemassvētku laikā veicam ik gadu –...
«Kas jāmaina Latvijas sportā?» gada tops: No sportistu mentālās veselības līdz spriestspējai hokejā
Latvijas Televīzijas rubrikas "Kas jāmaina Latvijas sportā?" radošā komanda iekšējā balsojumā noteica 2022. gadā piecus nozīmīgākos atspoguļotos tematus. TOP5 noslēdza Latvijas hokejā novērotā vairāku spēlētāju un treneru kāre pēc rubļiem arī Krievijas...
Kurucs kļūst par Bērziņa komandas biedru Banki vadītajā Strasbūras basketbola klubā
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs kļuvis par Kaspara Bērziņa komandas biedru Francijas klubā "Strasbourg", kuru vada Latvijas valstsvienības galvenais treneris Luka Banki.


Komentāri