lv
ImIO25wTaWgJm4MAXfocPSAVpD7Q931kXmpgE4wI
687328

Savervētos notiesātos 'Vagner' vadība uzskata par tērējamu resursu, ziņo Lielbritānija

Savervētos notiesātos 'Vagner' vadība uzskata par tērējamu resursu, ziņo Lielbritānija
Krievijas militārais grupējums "Vagner" turpina spēlēt nozīmīgu lomu kaujās ap Doneckas apgabala pilsētu Bahmutu. Pēdējos mēnešos tas ir izstrādājis uzbrukuma taktiku, lai izmantotu lielo skaitu slikti apmācītu savervēto notiesāto, kurus šī grupējuma vadība uzskata par tērējamu resursu, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.
Atkusnī grants ceļi var būt ļoti slideni, brīdina LVC
Laika prognoze turpmākajām dienām liecina, ka uz grants ceļi,kurus ziemā uztur ar piebraukta sniega kārtu, var būt ļoti slideni, autovadītājus brīdina VSIA “Latvijas valsts ceļi” (LVC).
Apgāžoties Taizemes karakuģim, pazudis 31 jūrnieks
Taizemes jūras spēki ziņo, ka 31 jūrnieks ir pazudis bez vēsts pēc tam, kad Taizemes līcī vētras laikā apgāzās un nogrima karakuģis, kurā atradās vairāk nekā 100 apkalpes locekļi, raksta britu raidsabiedrība BBC.
Radio personība un DJ Maija Rozīte-Krištopane atklāj, kādu filmu skatīsies Ziemassvētku laikā
Jau vairāk nekā 145 filmas bez maksas iespējams noskatīties nākamās paaudzes televīzijā "Go3", ko Lielo filmu festivāla ietvaros dāvina IKT pakalpojumu sniedzējs "Bite". Katru pirmdienu skatītājiem ir pieejamas vēl 7 jaunas filmas, un kopumā filmu pied...


Komentāri