lv
Bd18nQgmJrLHO9R7EFFgahFwyd26IgQu8aEpRxQW
687281

Aicina pieteikt pretendentus latgaliešu kultūras gada balvai «Boņuks»

Aicina pieteikt pretendentus latgaliešu kultūras gada balvai «Boņuks»
Sākusies latgaliešu kultūras gada balvas "Boņuks" pretendentu pieteikšana par padarīto 2022. gadā. Pretendentu pieteikšana iespējama līdz 11. janvārim. Māla statuetes par paveikto šogad saņems latgaliskās kultūras aktivitātes, notikumi, procesi un personības. Balvas pasniegšanas ceremonija notiks 4. martā klātienē Latgales vēstniecībā "Gors" un tiešraidē LTV1 un LSM.lv, informēja balvas rīkotāji.
Kazāks: Inflācija pašlaik ir pārāk augsta; problēma – nespēja caur ražīgumu amortizēt pasaules cenu kāpumu
Eirozonā, Baltijā un arī Latvijā inflācija pašlaik ir pārāk augsta, negatīvi ietekmējot ekonomiku. Latvijā tas daļēji saistīts ar ekonomikas strukturālām problēmām – konkurences trūkumu un nespēju caur ražīgumu amortizēt pasaules cenu kāpumu, intervijā...
«Latvijas valsts ceļi»: Atkusnī vietējie autoceļi ar grants segumu var būt ļoti slideni
Jau no pirmdienas meteorologi prognozē atkusni visā valsts teritorijā, tāpēc grants ceļi, kurus ziemā uztur ar piebraukta sniega kārtu, var būt ļoti slideni, brīdināja VSIA “Latvijas valsts ceļi” (LVC).
Āfrikas cūku mēris pagājušajā nedēļā Latvijā konstatēts 37 mežacūkām
Rīga, 19.dec., LETA. Āfrikas cūku mēris (ĀCM) pagājušajā nedēļā Latvijā konstatēts 37 mežacūkām, kamēr nedēļu iepriekš saslimšana tika konstatēta 42 mežacūkām, liecina Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) publiskotā informācija.

Rīga, 19.dec.,...



Komentāri