lv
X8qrfih7ljocAIg0LayDuyZnMU8ZAorKAq8N2y2K
68155

Enerģētisks vampīrs tavā darbavietā. Kā izvairīties no pazemojumiem

Enerģētisks vampīrs tavā darbavietā. Kā izvairīties no pazemojumiem
Cēloņus pašapziņas trūkumam, kas lielākos vai mazākos apmēros, šķiet, ieperinājies teju vai katrā no mums, iesaka meklēt bērnībā. Kādam, to atceroties, iespējams, viss uzreiz ir skaidrs, bet citam tomēr ļoti jāiespringst, lai saprastu, no kurienes ik pa brīdim uzpeld tā “neesmu labs diezgan” sajūta. Kā mūsu pašapziņu ietekmē saskarsme ar emocionāli vardarbīgiem vadītājiem un kolēģiem? Par to runājām ar kognitīvi biheiviorālās psihoterapijas speciālisti Mariju Ābeltiņu.
Krievijas dzīvā spēka zaudējumi sasniedz 75 930, lēš Ukraina
Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz svētdienas rītam sasnieguši 75 930 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.
Raidījums: CO2 kvotu šķeldai dēļ var tikt celti siltuma tarifi
Rīga, 6.nov., LETA. No nākamā gada Eiropas Savienībā (ES) ieviesīs CO2 kvotas daļai šķeldas, kas var novest pie siltuma tarifu pieauguma, vēsta LTV raidījums "De facto".

Rīga, 6.nov., LETA. No nākamā gada Eiropas Savienībā (ES) ieviesīs CO2 kvo...

Divos gados VUGD izdienas pensijas vecumu sasniegs 217 glābēju
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) tuvāko divu gadu laikā izdienas pensijas vecumu sasniegs 217 dienesta amatpersonas, taču patlaban nav iespējams prognozēt, cik amatpersonas tiesības doties pensijā izmantos un atvaļināsies no dienesta.


Komentāri