lv
Om32v8NeEcUAtSeuBYOBcSSLwHKFbTTlCln9QxWq
671401

Godinās labākos Rīgas uzņēmējus

Godinās labākos Rīgas uzņēmējus

20.decembrī plkst.16 mūzikas namā "Daile" notiks Rīgas labāko uzņēmēju godināšanas pasākums, kurā pasniegs atzinības balvas "Rīgas dālderis", informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Apbalvojumi tiks piešķirti piecās nominācijās - "Rīgas gada darba devējs", "Rīgas gada uzņēmējs starptautisko biznesa centru nozarē", "Rīgas gada jaunuzņēmums", "Rīgas gada jaunpienācējs" un "Rīgas gada ilgtspējīgākā būve".

Pasākuma mērķis ir izcelt veiksmīgu galvaspilsētas uzņēmumu sasniegumus un tos uzņēmējus, kuri izcili darbojušies savā nozarē, kā arī veicinājuši uzņēmējdarbības attīstību, virzību uz augstas pievienotās vērtības ekonomiku un starptautisku konkurētspēju. "Rīgas dālderu" apbalvošanas pasākumu organizē Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra.

Kā informē pašvaldība, Rīga kopš tās pirmsākumiem ir bijusi aktīva ostas pilsēta, tirdzniecības un uzņēmējdarbības krustpunkts. 16.gadsimtā Rīgā sāka kalt naudu - Rīgas dālderus, kas bija apliecinājums Rīgas kā veiksmīgas tirdzniecības pilsētas statusam un tās vietai starp nozīmīgākajām Hanzas savienības pilsētām.

Lai arī šodien Latvijas naudas vienība ir eiro, Rīgas veiksmīgākie, uzņēmīgākie, inovatīvākie, atbildīgākie un darboties spējīgākie uzņēmēji tiks godināti tieši ar simboliskiem "Rīgas dālderiem", jo šī vēsturiskā naudas vienība uzskatāma par pilsētas lepnuma, vēstures, uzņēmējdarbības gara un pašcieņas simbolu, skaidro pašvaldībā.

Svētdien piekrastē pūtīs brāzmains vējš
Rīga, 18.dec., LETA. Svētdien Latvijas piekrastē dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 11-16 metriem sekundē, Ventspils pusē - līdz 20 metriem sekundē, prognozē sinoptiķi.

Rīga, 18.dec., LETA. Svētdien Latvijas ...

Noslēgsies koncertu cikls "Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022"
Rīga, 18.dec., LETA. Šodien plkst.19 noslēgsies koncertu cikls "Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022", aģentūru LETA informēja Rīgas kultūras un tautas mākslas centra "Mazā ģilde" projektu vadītāja Elīna Čipāne.

Rīga, 18.dec., LETA. Šodien plkst...

Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts
Rīga, 18.dec., LETA. Šodien, 18.decembrī, plkst.19.30 Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts, aģentūru LETA informēja biedrības "Svētās Ģimenes Māja" pārstāvji.

Rīga, 18.dec., LETA. Šodien, 18.decembrī, plkst.19.30 Sv.Mar...



Komentāri