lv
eCda8gcMzqz2xRPDGY6vCyNP0Y7NdXnObNYpyVrx
665641

Suminās labākos Rīgas sportistus, trenerus un komandas

Suminās labākos Rīgas sportistus, trenerus un komandas

Otrdien, 20.decembrī, Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" notiks "Rīgas sporta laureāts 2022" svinīgais pasākums, kura laikā sveiks galvaspilsētas labākos sportistus, trenerus, komandas un šī gada populārākā sporta notikuma organizatorus, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Sporta laureātus godinās astoņās dažādās nominācijās - "Rīgas labākais sportists" un "Rīgas labākā sportiste", "Uzlecošā zvaigzne sportā", "Rīgas labākais sportists ar īpašām vajadzībām", "Rīgas labākā sporta spēļu komanda", "Rīgas labākais treneris", "Gada notikums sportā", kā arī "Par mūža ieguldījumu sportā".

Apbalvojuma "Rīgas sporta laureāts 2022" nominācijām ir izvirzīti pazīstami sportisti un sabiedrībā labi zināmi treneri, populāras komandas, kā arī skatītāju un dalībnieku plaši apmeklēti sporta notikumi.

Balva nominācijā "Par mūža ieguldījumu sportā" tiks piešķirta galda tenisa trenerim un sacensību organizatoram Genādijam Kartuzovam.

Visi laureāti saņems stikla mākslinieces Ilzes Dūdiņas veidotas statuetes un Rīgas pašvaldības sarūpētas naudas balvas.

Pieteikumus apbalvošanai varēja iesniegt Latvijā atzītas sporta federācijas, Rīgas pašvaldības administratīvajā teritorijā reģistrētas nevalstiskās sporta organizācijas un sporta izglītības iestādes. Komisija vērtēja atskaites periodu no šī gada 1.janvāra līdz 30.novembrim.

Apbalvojumu "Rīgas sporta laureāts 2022" pasniegs desmito reizi.

Ukraiņu bērniem divu dienu laikā saziedots 126 501 eiro

Sabiedrisko mediju labdarības maratonā "Dod pieci!" līdz sestdienas plkst.18 saziedots 126 501 eiro, informēja Latvijas Radio pārstāve Liene Pālēna.

Visi labdarības maratonā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti ukraiņu bēgļu bērnu pamatvajadzību nodrošināšan...

Uzņēmēja krimināllietu par 85 000 eiro izkrāpšanu turpinās iztiesāt nākamā gada maijā

Krimināllietu pret uzņēmēju Ronaldu Alpi par 85 000 izkrāpšanu un 190 000 eiro krāpšanas mēģinājumu no vairākām personām Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā plāno turpināt skatīt 2023.gada 30.maijā plkst.13, noskaidroja tiesā.

Uzņēmējs apsūdzēts...

Miris igauņu komponists Urmass Sisasks

Igaunijā 62 gadu vecumā sestdien miris komponists Urmass Sisasks, ziņo Igaunijas sabiedriskā raidorganizācija.

1960.gadā dzimušais Sisasks beidzis Tallinas konservatoriju. Mūzikā viņš iedvesmojies no astronomikas un daudzus darbus balstījis matemātiskos...



Komentāri