lv
xDf17PwrxIhKrjbtB4uwAubugzOnK6ZHr6ZRcBrm
659953

Centrāltirgus Sakņu paviljona jumta remonts varētu aizņemt aptuveni trīs mēnešus

Centrāltirgus Sakņu paviljona jumta remonts varētu aizņemt aptuveni trīs mēnešus
Lai atjaunotu Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljona gada sākumā bojāto jumtu, tika izsludināts iepirkums, kas šobrīd jau ir noslēdzies, taču skaidrības par to, konkrēti kad sāksies darbi, nav. Portālam "Delfi" SIA "Rīgas nami" gan norāda, ka jumta remontdarbus plānots sākt tuvākajā laikā, savukārt darbu ilgums ir aptuveni trīs mēneši.
Iedzīšanas sacensībās goda pjedestālu aizņem Norvēģijas biatlonisti
Francijā turpinās Pasaules kausa posms biatlonā. Sestdien startēja vīri iedzīšanas sacensībās 12,5 km distancē. Un šajās sacensībās visu goda pjedestālu aizņēma Norvēģijas biatlonisti. Latvija šajās sacensībās nebija pārstāvēta.
Mākslas akadēmijā studentu mākslas tirdziņš «JAUNmarka» pulcē ap 200 dalībnieku
Sestdien, 17. decembrī, apmeklētājiem atvērts viens no populārākajiem Ziemassvētku tirdziņiem – Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbu izstāde-pārdošana, ko agrāk sauca par “Jarmarku”, bet tagad nosaukums ir “JAUNmarka”. Tirdziņš pulcējis ap 200 da...
Aptauja: 46% jauniešu regulāri izjūt bezcerību un bezspēcību

Gandrīz puse jeb 46% jauniešu vecumā no 18 līdz 24 gadiem regulāri pārņem bezcerības un bezspēcības sajūtas, tai skaitā 14% šīs sajūtas ir nepārtraukti, bet 32% - bieži, secināts "Benu aptiekas" Stresa termometra aptaujā.

Aptauja liecina, ka vēl 19% jau...



Komentāri