lv
VBiErdvY4xWo2QTLEafvxU05lI2NHY1cGDRtamXh
656841

Liepājas teātrī notiks svētku koncerts Ziemas variācijas

Liepājas teātrī notiks svētku koncerts Ziemas variācijas

Šodien plkst.13 un 18 Liepājas teātrī notiks svētku koncerts "Ziemas variācijas", informēja Liepājas teātrī.

Šogad svētku koncerta režisors Mārtiņš Kalita kopā ar teātra aktieriem aicinās izsekot Ziemassvētku laika tradīcijā, un tam kā tās laika gaitā mainījušās.

"Koncertā skanēs gan Ziemassvētku dziesmas, gan svētkiem neierastāka mūzika - liksim kopā stāstu pie stāsta - klusus un mierīgus, skaļus un jaudīgus, humora pilnus un dauzonīgus - lai Ziemassvētki atklātos visās iespējamās variācijās," sola režisors.

Koncertā piedalīsies Agnese Jēkabsone, Karīna Tatarinova, Everita Pjata-Gertnere, Anete Berķe, Agnija Dreimane, Egons Dombrovskis, Viktors Ellers, Sandis Pēcis, Kārlis Artejevs, Valts Skuja un mūziķi Normunda Kalniņa vadībā.

Svētku koncerti Liepājas teātrī notiks līdz 30 decembrim.

Aizputē un Priekulē norisināsies pirmā Dienvidkurzemes novada amatierteātru skate

Šodien un rīt no plkst.9 Aizputes un Priekules pilsētu kultūras namos norisināsies pirmā Dienvidkurzemes novada amatierteātru skate, pulcējot novada amatierteātru kolektīvus, informēja Dienvidkurzemes novada sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Elber...

Siltumenerģijas tarifs Aucē, Bēnē un Lielaucē palielināts par 84%

Siltumenerģijas tarifs Aucē, Bēnē un Lielaucē no šodienas ir par gandrīz 84% lielāks nekā līdz šim, liecina Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) informācija.

Siltumenerģijas tarifs Aucē, Bēnē un Lielaucē, salīdzinot ar līdz šim piemēroto...

Pieaugs siltumenerģijas tarifi Aucē, Bēnē un Lielaucē

No šodienas pieaugs siltumenerģijas tarifi Aucē, Bēnē un Lielaucē, informēja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pārstāvji.

SPRK izvērtējusi un apstiprinājusi siltumenerģijas tarifus SIA "Auces komunālie pakalpojumi". Aucē, Bēnē un Liel...



Komentāri