lv
NFnugfo1Klv4UVz754fIYUXGwIQt4FkJb32KT5lV
654274

Konferencē stāstīs par brīvprātīgo koordinēšanu

Konferencē stāstīs par brīvprātīgo koordinēšanu
Rīga, 17.dec., LETA. Latvijas Jaunatnes padomes (LJP) "Facebook" lapā šodien no plkst.16 līdz 20 norisināsies konference "Uz priekšu!" par brīvprātīgo koordinēšanu, aģentūru LETA informēja LJP.

Rīga, 17.dec., LETA. Latvijas Jaunatnes padomes (LJP) "Facebook" lapā šodien no plkst.16 līdz 20 norisināsies konference "Uz priekšu!" par brīvprātīgo koordinēšanu, aģentūru LETA informēja LJP.

No 2021.gada decembra līdz 2022.gada janvārim LJP veikusi sarunas ar jauniešu domēm un jaunatnes organizācijām par to izaicinājumiem. Trīs izceltākās problēmas bija nepietiekamas finanses, nespēja piesaistīt cilvēkus un brīvprātīgo koordinēšana.

Šī procesa noslēgumā tika izveidota rokasgrāmata, kas palīdz uzzināt, kā veiksmīgi piesaistīt, kvalitatīvi koordinēt un lietderīgi noturēt brīvprātīgos ilgtermiņā.

LJP uzskata, ka sabiedrībai un jauniešiem jādod iespēja brīvprātīgi palīdzēt sabiedrības labklājības celšanā. Brīvprātīgais darbs sabiedrībā veicina cilvēktiesības un vienlīdzību, cieņu un kultūru, iespēju līdzdarboties un sniegt ieguldījumu kopēju mērķu sasniegšanā. Tas arī ir pilsoniskās sabiedrības attīstības pamatā.

Šodien notiks rokasgrāmatas prezentācija, kuras laikā LJP pārstāvis ne tikai detalizēti izstāstīs sagatavotā materiāla saturu, bet arī sniegs praktiskus padomus brīvprātīgo koordinēšanas uzlabošanai.

Rīgā notiks Ziemassvētku ieskaņas pasākumi
Rīga, 17.dec., LETA. Šodien Rīgā notiks Ziemassvētku ieskaņas pasākumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Rīga, 17.dec., LETA. Šodien Rīgā notiks Ziemassvētku ieskaņas pasākumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komu...

Būs apskatāms Rīgas centrālais gadu mijas gaismas noformējums "Ziemassvētku gaismas taka"
Rīga, 17.dec., LETA. No šodienas Rīgas kanālmalā būs apskatāms centrālais galvaspilsētas gadu mijas gaismas noformējums "Ziemassvētku gaismas taka", aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Rīga, 17.dec., LETA. No šodienas Rīgas kanālmalā būs apskat...

10 transportlīdzekļi, parādi un uzkrājumi – ko atklāj jauno AS deputātu deklarācijas
"Latvijas Zaļās partijas", Latvijas Reģionu apvienības, "Liepājas partijas" un uzņēmēja Ulda Pīlēna neilgu brīdi pirms 14. Saeimas vēlēšanām veidotais "Apvienotais saraksts" guva kopumā 100 631 jeb 11,01% vēlētāju balsu, kas politiskajam spēkam nodroši...


Komentāri