lv
DYgLh3ySm8ff8RrwFNBO6d0A7ivktuNFGTFBd7Gp
649842

Ugunsgrēkā Purvciemā, Rīgā, gājis bojā cilvēks

Ugunsgrēkā Purvciemā, Rīgā, gājis bojā cilvēks
Rīga, 16.dec., LETA. Šovakar ugunsgrēkā Purvciemā, Rīgā, piecstāvu mājas dzīvoklī gājis bojā cilvēks.

Rīga, 16.dec., LETA. Šovakar ugunsgrēkā Purvciemā, Rīgā, piecstāvu mājas dzīvoklī gājis bojā cilvēks.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, plkst.16.35 tika saņemts izsaukums Rīgā, kur piecstāvu daudzdzīvokļu mājā izcēlies ugunsgrēks.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka otrā stāva dzīvoklī notiek degšana desmit kvadrātmetru platībā un ir izveidojies liels piedūmojums.

Ugunsdzēsēji glābēji no degošā dzīvokļa iznesa cilvēku, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Tomēr viņa dzīvību glābt neizdevās.

No cita kāpņu telpas dzīvokļa tika izglābti divi suņi. Plkst.17.47 ugunsgrēks tika lokalizēts, un pašlaik darbs notikuma vietā turpinās.

Kosovas tribunāls piespriež 26 gadu cietumsodu bijušajam Kosovas Atbrīvošanas armijas komandierim
Vairāk nekā 20 gadus pēc Kosovas kara Hāgā bāzētais īpašais tribunāls piespriedis 26 gadu cietumsodu par kara noziegumiem bijušajam Kosovas Atbrīvošanas armijas (KAA) augsta ranga komandierim Saliham Mustafam.
ES pieņēmusi devīto sankciju paketi pret Krieviju

Eiropas Savienība (ES) pieņēmusi devīto sankciju paketi pret Krieviju, reaģējot uz iebrukumu Ukrainā, tviterī piektdien paziņojusi Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena.

Sankcijas vērstas pret Krievijas aizsardzības nozares uzņēmumiem,...

Taupības rekordi, publikas pieplūdums, valsts atbalsts – kā lielās kultūras iestādes pārdzīvo energocenu krīzi?
Ar septiņas reizes mazāku valdības palīdzību par Kultūras ministrijas rudenī prognozētajiem 3 miljoniem eiro Latvijas nozīmīgākās kultūras iestādes tiks galā ar šī gada rēķiniem par siltumu un elektrību. Kultūras iestādēm ar mazāku papildu finansējumu ...


Komentāri