lv
Y3ykTt5o3Vfg2uabUgG2lZDWowmDqi6MMOZJVEz1
644700

Šūpuļdziesma mieram. Ukraiņu-latviešu grupa «Shakima Trio» iepazīstina ar jauno albumu

Šūpuļdziesma mieram. Ukraiņu-latviešu grupa «Shakima Trio» iepazīstina ar jauno albumu
"Kā šodien vispār izskaidrot bērniem, kā tas ir iespējams, kas notiek Ukrainā, tā vardarbība... Ko var darīt lietas labā? Sen, pirms simts, varbūt tūkstoš gadiem jau tas bija jādara – vairāk jādzied bērniem šūpuļdziesmas. Visā pasaulē. Šūpuļdziesmas ir sirsnības, labestības un mierinājuma nesējas," saka producents un basģitārists Ainārs Majors. Viņš kopā ar ģitāristu Jāni Ruņģi un ukraiņu dziedātāju un vijolnieci Šakimu Garunts radījuši muzikālu apvienību "Shakima Trio". Apvienība izpilda dažādu etnomūziku un izdevusi albumu "Vysoko".
Ciblas pagastā no bijušās ražotnes noliktavas VNĪ izved 40,59 tonnas bīstamo atkritumu
Valsts AS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) pabeigusi cilvēku veselībai un apkārtējai videi bīstamu atkritumu izvešanu no nekustamā īpašuma Felicianovā, Ciblas pagastā. Kopā izvestas un utilizētas 40,59 tonnas dažādu bīstamu atkritumu, tostarp bīstamas...
Japāna veic lielas izmaiņas aizsardzības politikā

Japānas valdība piektdien apstiprināja lielas izmaiņas savā aizsardzības politikā, tai skaitā paredzot ievērojami palielināt izdevumus, un brīdināja par pieaugošajiem Ķīnas draudiem.

Japāna apņēmusies palielināt izdevumus aizsardzībai līdz 2% no iekšzem...

Super Nova prezidents: Sezonu vērtēju kā labu, neskatoties uz izkrišanu no vir

Futbola kluba "Super Nova" prezidents Jānis Engelis aizvadīto debijas sezonu virslīgā vērtē kā labu, neskatoties uz to, ka komanda ierindojās pēdējā vietā un izkrita uz 1.līgu.

"Sezona kopumā mums bija pozitīva. Virslīgā debitēja 17 kluba audzēkņi un mu...



Komentāri