lv
87qeBJ5FJCnlSfXmURQwAp3icGyupLWJZsPZ73ZF
644132

Traģēdija Saukā! Ezera ledū ielūzis un noslīcis cilvēks

Traģēdija Saukā! Ezera ledū ielūzis un noslīcis cilvēks

Ceturtdienas vakarā Jēkabpils novada Saukas pagastā Saukas ezerā ielūzis un gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsdzēsēji glābēji bojāgājušo atrada apmēram 50 metru attālumā no krasta.

VUGD atgādina, ka atrasties uz ledus ir ļoti bīstami. Ledus kārta vēl tikai veidojas un ir ļoti nevienmērīga, turklāt uzsnigušais sniegs kavē ledus veidošanos.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega sodrēji ēkas dūmvadā, trīs vieglās automašīnas, malkas grozs, piecos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, dārza mājas siena un jumts, elektriskais sildītājs, atkritumi un divos gadījumos - malka un sadzīves mantas.

Kopumā VUGD saņēma 53 izsaukumus - 19 uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Dāvanas, eglīte un rosīgā virtuve: drošības ābece Ziemassvētku gaidās
Rādītājs, ka svētki ir izdevušies, – visi pēc tiem ir sveiki, veseli un priecīgi. Lai aizvadītu gada nogales svinības bez raizēm, kampaņas "Pārvērt pārdrošību par drošību!" organizatori aicina pievērst uzmanību tādiem aspektiem kā drošas dāvanas bērnie...
Drošības pētnieks aicina neatslābt, sniedzot atbalstu Ukrainai
Krievija tuvākajos mēnešos gatavo jaunu ofensīvu Ukrainai, tādēļ īpaši svarīgi ir visiem sabiedrotajiem neatslābt un turpināt atbalstīt ukraiņu tautu. Tā piektdien intervijā labdarības maratona “Dod pieci!” stikla studijā sacīja starptautiskās drošības...
Berlīnes viesnīcā saplīsis milzīgs akvārijs, ievainoti divi cilvēki
Saplīstot milzīgam akvārijam ar aptuveni 1500 tropiskām zivīm, Berlīnē piektdien applūdis viesnīcas vestibils un tuvējā iela un cietuši divi cilvēki, paziņojis avārijas dienests.


Komentāri