lv
IApYsxLtmjKW4kkR7WqOF9GCSWR4Pjnp6njtf4Xi
641563

Gaidāma despotu tikšanās! Putins pirmdien Minskā tiksies ar Lukašenko

Gaidāma despotu tikšanās! Putins pirmdien Minskā tiksies ar Lukašenko

Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirmdienas ieradīsies darba vizītē Minskā, kur tiksies ar Baltkrievijas līderi Aleksandru Lukašenko, piektdien paziņoja Lukašenko preses dienests.

"Neatkarības pils Minskā 19.decembrī kļūs par platformu Baltkrievijas un Krievijas sarunām visaugstākajā līmenī. Valsts vadītājs Aleksandrs Lukašenko risinās sarunas ar Krievijas Federācijas prezidentu Vladimiru Putinu, kurš ieradīsies Baltkrievijā darba vizītē," teikts preses dienesta paziņojumā.

Tiek uzsvērts, ka "sarunu programma gaidāma bagātīga. Tās sāksies ar sarunām plašā sastāvā. Tajās piedalīsies valstu vadītāji, kā arī abu valstu valdību locekļi, ministriju un iestāžu vadītāji. Šādā formātā puses detalizēti apspriedīs visu Baltkrievijas un Krievijas integrācijas aktuālāko jautājumu loku".

"Pēc tam prezidenti turpinās sarunas divatā, pēc tam viņi nāks klajā ar paziņojumiem un atbildēs uz žurnālistu jautājumiem," piebilda Lukašenko preses dienests.

#22 Kā radīt un atrast iespējas, lai iesaistīt jauniešus?
Kā jauniešiem attālākos un lauku reģionos atrast un radīt iespējas, un kā vislabāk jauniešus iesaistīt? Par to sarunājas jaunatnes lietu speciāliste un Aizputes “IDEJU MĀJA” vadītāja Ance Tīmane. Kā arī aktīvs jaunietis, jaunatnes biedrības “DAGNE” val...
Saukas ezerā bojā gājis šogad pirmais ledū ielūzušais cilvēks
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji ceturtdien Jēkabpils novada Saukas pagasta Saukas ezerā apmēram 50 metru attālumā no krasta atrada ledū ielūzušu un bojāgājušu cilvēku, portāls "Delfi" uzzināja dienestā.
Krievija frontē gatavo plašas aizsardzības pozīcijas, ziņo britu izlūki
Kā liecina attēli, pēdējo nedēļu laikā Krievijas spēki ir turpinājuši ieguldīt lielas pūles, lai frontes līnijā izveidotu plašas aizsardzības pozīcijas. Viņi, iespējams, ir devuši prioritāti ziemeļu sektoram ap Svatoves pilsētu, teikts jaunākajā izlūko...


Komentāri