lv
Uf7xWDCTMiEZmlzH2U9FyeHawYdMI7l7eS6Fvnwb
637832

Torņkalna baznīcā notiks labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!"

Torņkalna baznīcā notiks labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!"
Rīga, 16.dec., LETA. Torņkalna baznīcā šodien plkst.19 notiks labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Rīga, 16.dec., LETA. Torņkalna baznīcā šodien plkst.19 notiks labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Kopā ar festivāla "Nāc līdzās!" laureātiem - talantīgiem jauniešiem ar īpašām vajadzībām - uzstāsies mūziķi Ilona Bagele, Evija Martinsone, Jānis Apeinis, Agnese Egliņa, Renārs Kaupers, Marija Naumova, Ingus Ulmanis, Rūta Dūduma, Ivo Fomins, Atis Ieviņš, Katrīna Dimanta, kori "Kamēr" un "Nāc līdzās!", kā arī grupa "Audiokvartāls".

Kopā ar viņiem muzicēs "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" orķestris Andra Sējāna un Jēkaba Jančevska vadībā.

Visi koncertā gūtie ienākumi tiks izlietoti bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām talantu un spēju attīstības veicināšanai.

Stundu pirms koncerta darbosies Ziemassvētku labdarības tirdziņš, kurā nelielas dāvaniņas būs sagatavojuši bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzē".

Savukārt svētdien, 18.decembrī tiks atklāts Rīgas Lutera baznīcas apkārtnē izveidotais Ziemsvētku dārzs "12 svētās naktis". Baznīcas teritorija tiks izgaismota ar simtiem lampiņu un tajā būs izveidoti vides un instalāciju objekti, kā arī egļu parks.

Akciju cenas krītas bažās par recesiju
Ņujorka, 16.dec., LETA--AFP. Akciju cenas pasaules biržās ceturtdien kritās, centrālajām bankām atkal paceļot procentlikmes un Ķīnas un ASV ekonomikas datiem pastiprinot bažas par recesiju. 

Ņujorka, 16.dec., LETA--AFP. Akciju cenas pasaules bi...

Valmieras Kultūras centrā notiks komponistam, diriģentam un pianistam Ķepītim veltīts koncerts
Rīga, 16.dec., LETA. Šodien plkst.16 Valmieras Kultūras centrā notiks komponistam, diriģentam un pianistam Jānim Ķepītim veltīts koncertu, aģentūru LETA informēja pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmei...
Jūrmalā notiks tikšanās ar Krievijas emigrantiem - aktieri Smoļjaņinovu un žurnālistu Vasiļjevu
Rīga, 16.dec., LETA. Morberga vasarnīcā Jūrmalā, Dzintaru prospektā 54, šodien, plkst.19, projektā "Filosofija uz ūdens" notiks tikšanās un diskusija ar emigrantiem no Krievijas - aktieri Artūru Smoļjaņinovu un žurnālistu, izdevēju Andreju Vasiļjevu. ...


Komentāri