lv
7IgfGrXJwCF3zIXPYh591yjX4CvEoHkvFwg54s1p
628231

Trešdien Latvijā reģistrētas 116 avārijas

Trešdien Latvijā reģistrētas 116 avārijas

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, informēja Valsts policijā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi, četros no kuriem bija arī cietušie. No četriem cietušajiem viens bija gājējs.

Par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem vakar noformēti 306 administratīvā pārkāpuma protokoli, tostarp seši cilvēki sodīti par agresīvu braukšanu, bet 75 - par pārāk ātru braukšanu.

Saskaņā ar jauno regulējumu kriminālprocess ierosināts pret četriem dzērājšoferiem, kuri pie stūres sēdušies vairāk nekā 1,5 promiļu reibumā.

Unikālā video fiksēta Krievijas modernākā tanka T-90M iznīcināšana pie Bahmutas
Ukrainas spēku vienība "Daiver" ar vadāmo prettanku raķeti "Stugna" kaujā pie Bahmutas iznīcinājusi Krievijas modernākos un aizsargātāko tanku T-90M "Proriv", turklāt šī ir pirmā reize, kad šī okupantu lepnuma likvidēšanas mirklis ir nepārprotami fiksē...
Stāties pretī Ķīnai: Baidens sola finansiālu atbalstu Āfrikas valstīm
ASV prezidents Džo Baidens samitā ar desmitiem kontinenta valstu vadītāju paziņojis par jaunu finansējumu Āfrikai miljardiem dolāru apmērā, raksta britu raidsabiedrība BBC.
Pašvaldība aicina uz Klimata festivālu 2022
20. decembrī no plkst. 10.00 līdz 13.00 Rīgas enerģētikas aģentūra aicina uz Klimata festivāla tiešsaistes konferenci "Rīga – energoneatkaRīga". Straumēšana notiks tīmekļa vietnē DELFI.lv un "Rīga attīstās" Facebook kontā.


Komentāri