lv
HecJCvqyYxhEx4FjCvPNsk5wQPUdtadoavH4hYdC
626924

Krievijas kuģa 'Sojuz' ķibeles izjauc darba plānus Starptautiskajā kosmosa stacijā

Krievijas kuģa 'Sojuz' ķibeles izjauc darba plānus Starptautiskajā kosmosa stacijā
Diviem Krievijas kosmonautiem – Sergejam Prokopjevam un Dmitrijam Peteļinam – šonedēļ bija jādodas atklātā kosmosā, lai pārvietotu radiatoru no viena moduļa uz citu. Plānus nācās atcelt, jo konstatēta vērā ņemama noplūde no Strptautiskajai kosmosa stacijai (SKS) pievienotās "Sojuz" kapsulas. Vairāk nekā trīs stundas no tās izplūdis dzesēšanas šķidrums. Briesmas SKS šobrīd mītošajiem astronautiem un kosmonaudiem nedraud, apstiprina NASA.
Par vēsturiskajām norisēm, personālijām un sabiedrisko kustību – izdota grāmata par Valmiermuižu
No turīga īpašuma līdzās nelielai pilsētai līdz vietai, kur sākās pirmā sabiedriskā kustība, kas lika pamatus latviešu nacionālajai atmodai un atjaunotnes kustībai visā Baltijā – par šiem un citiem Valmiermuižas vēsturiskajiem pagrieziena punktiem un p...
No Rīgas budžeta ziedos 200 000 eiro Ukrainas pilsētas Mikolajivas ūdensvada atjaunošanai
Rīgas dome lēma ziedot 200 000 eiro un ļaut Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas meži" ziedot 10 000 eiro Ukrainas atbalstam. Tāpat tika lemts dāvināt SIA "Rīgas satiksme" 10 autobusus Kijivai.
Masks pārdevis Tesla akcijas 3,58 miljardu dolāru vērtībā

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmuma "Tesla Motors" vadītājs Īlons Masks šonedēļ pārdevis sev piederošās kompānijas akcijas vēl 3,58 miljardu dolāru vērtībā, liecina ASV Vērtspapīru un biržu komisijas (SEC) trešdien publiskotā informācija.

SEC norāda, k...



Komentāri