lv
sidVxB04WKoOB6o3uEkpQUgBDOQ3oFsUJVHhdp1z
626288

#21 Kā pārvarēt bailes un dzīvot autentisku dzīvi?

#21 Kā pārvarēt bailes un dzīvot autentisku dzīvi?
Kā atpazīt un pārvarēt bailes, lai dzīvotu savu dzīvi un īstenotu sev svarīgo? Cilvēkiem, īpaši pusaudža gados gribās iederēties un piederēt kādai sabiedrības grupai, kopienai. Taču, tas nereti paredz pielāgošanos un sava patiesā “Es” noliegšanu vai apspiešanu. Tomēr, izdarot izvēles par savu dzīvi - ko tajā darīt tālāk - kur doties studēt, palikt dzīvot esošajā vietā un valstī, vai to mainīt, ir būtiski būt kontaktā ar savām velmēm. Nereti, lauku teritorijās un nelielās apdzīvotās vietās vien.
Lēmums par sarunām ar Krieviju jāpieņem Zelenskim, norāda Baltais nams
Lēmums par sarunu sākšanu ar Krieviju jāpieņem Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelenskim, nevis ASV, telekanālam CNN sacīja Baltā nama Nacionālās drošības padomes oficiālais pārstāvis Džons Kērbijs.
Egils Levits: kristīgais mantojums ir vērtīgs arī mūsdienu demokrātiskai valstij
Gada izskaņa, Adventes laiks, kad mēs pušķojam Ziemassvētku egles un noskaņojamies svētku sagaidīšanai, ir piemērots brīdis pārdomām un diskusijām par lielajiem un bieži vien sarežģītajiem jautājumiem valsts un sabiedrības dzīvē.
Ziemassvētku eglītes kļuvušas dārgākas
Ziemassvētku eglīšu un to piegādes cenas šogad kāpušas par vidēji 10-20%, savukārt pieprasījums, salīdzinot ar citiem gadiem, palicis nemainīgs, sacīja aptaujātie tirgotāji.


Komentāri