lv
nB3sFWtRmY9Bf9oQAIJIOo9LxI5xZvmc9Zm1VbZ1
617994

Ukraina panākusi vēl 65 gūstekņu atbrīvošanu

Ukraina panākusi vēl 65 gūstekņu atbrīvošanu

Ukrainas un Krievijas starpā notikusi kārtējā apmaiņa ar gūstekņiem, kā rezultātā Ukrainā atgriezušies 64 Ukrainas karavīri un viens ASV pilsonis, trešdien paziņojis Ukrainas prezidenta biroja vadītājs Andrijs Jermaks.

ASV pilsonis tika sagūstīts Hersonā par "piedalīšanos proukrainiskās sanāksmēs". Karavīri cīnījās Doneckas un Luhanskas apgabalos. Viņu vidū ir arī virsnieki.

Ukraina arī atguvusi četru cilvēku mirstīgās atliekas.

Kijivas sniegtā informācija liecina, ka Ukrainai apmaiņas ceļā izdevies atgūt no Krievijas jau vairāk nekā 1400 kara gūstekņus.

Krievija paziņoja, ka atguvusi pareizticīgo priesteri un divu Krievijas algotņu organizācijas "Vagner" pilotu mirstīgās atliekas. Vai tas noticis šajā gūstekņu apmaiņā vai kādā no iepriekšējām, nav zināms.

Mainīs Brantkalna, Pikuļa, Staraja Rusas un Keldiša ielu nosaukumus

Rīgas dome šodien ārkārtas sēdē nolēma mainīt Brantkalna, Pikuļa, Staraja Rusas un Keldiša ielas nosaukumus.

Detlava Brantkalna iela tika pārdēvēta par Annas Brigaderes ielu. Ielu sarkanajām līnijām, kas līdz šim bija bez nosaukuma, bet kuru adreses bij...

ASV apsūdz 7 personas par kontrabandu uz Krieviju caur Igauniju

ASV Tieslietu ministrija apsūdzējusi piecus Krievijas un divus ASV pilsoņus par elektronisku sastāvdaļu un snaiperu munīcijas ievešanu Krievijā kontrabandas ceļā caur Igauniju.

Vienu no apsūdzētajiem, kurš varētu būt Krievijas Federālā drošības dienesta...

Komercdirektoram par mantas piesavināšanos 78 108 eiro sodu

Ekonomisko lietu tiesa (ELT) šodien piesprieda 78 108 eiro naudas sodu un nosacītu cietumsodu uz diviem gadiem SIA "Brief" komercdirektoram Kārlim Borkam-Putniņam par svešas mantas piesavināšanos 97 788 eiro apmērā un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legaliz...



Komentāri