lv
E6hlVtgEyGLlHeFEpwYkFP6P0hLPGlR9bxMSFPoK
616073

Krievijas lidrobotu uzbrukumā Kijivai cietušas piecas ēkas

Krievijas lidrobotu uzbrukumā Kijivai cietušas piecas ēkas

Krievijas uzbrukumā Kijivai ar bezpilota lidaparātiem trešdien bojātas piecas ēkas, paziņojušas varasiestādes.

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis īsā video paziņojumā atklāja, ka Kijivai uzbrukuši 13 Irānā ražoti lidroboti, kas visi tika pārtverti.

Taču lidrobotu atlūzas nodarījušas bojājumus vienai administratīvajai ēkai un četriem dzīvojamajiem namiem, pavēstījis Kijivas pilsētas administrācijas vadītājs Serhijs Popko. Viņš pastāstījis, ka lidrobotu uzbrukumi notikuši divos viļņos.

Uzbrukumi notika ap rītausmu un pirms darba dienas sākuma, un situācija galvaspilsētā ir salīdzinoši mierīga. Arī postījumi nav tik lieli kā iepriekšējos Krievijas uzbrukumos.

Pagaidām nav ziņu, ka lidrobotu uzbrukumā būtu nogalināts vai ievainots kāds cilvēks.

Tā turpinām! Šodien elektroenerģijas lietotāju patēriņš ir mazāks nekā plānots

Pēc elektroenerģijas pārvades sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) aicinājuma taupīt elektroenerģiju pīķa stundās trešdien, 14.decembrī, elektroenerģijas lietotāju patēriņš bijis mazāks nekā plānots, norāda AST pārstāve Elīna Grīvāne.

AST ...

Inese Vaidere: Atjaunīgā enerģija – pamats Latvijas energodrošībai
Šodien Saeimā apstiprināta jaunā valdība, kuras sastāvs nu ir paplašināts ar vēl vienu ministriju. Tās atbildības lokā ir viens no būtiskākajiem jautājumiem, kāds vien šobrīd iedomājams – enerģētika. Jaunas ministrijas izveide, lai pārvaldītu attiecīgo...
'Par ideoloģiju polarizāciju ir jādiskutē', kultūras darbiniekiem atbild Puntulis
Nepieciešama diskusija par liberālo un konservatīvo ideoloģiju polarizāciju, trešdien, 14. decembrī, Saeimas ārkārtas sēdē pauda kultūras ministrs Nauris Puntulis (NA), tādējādi atbildot uz 400 kultūras darbinieku iepriekš rakstīto vēstuli, kurā minist...


Komentāri