lv
vPve7GnHq1x2lfiIbDQlUG7rJHisI49RH2MAUpfC
614146

Galkins brīdina par krāpniekiem (+VIDEO)

Galkins brīdina par krāpniekiem (+VIDEO)

Humorists Maksims Galkins savus fanus un Allas Pugačovas cienītājus Instagram ar video starpniecību brīdinājis, ka uzdarbojas krāpnieki, kas izmanto ģimenes vārdu.

Kā liecina sociālajā tīklā Instagram publicētais video, tad Galkina un Pugačovas paziņām un draugiem saziņas vietnē Whatsapp un citos sociālajos tīklos pienākušas it kā no abiem adresētas ziņas, kurās viņi lūdz finansiālu palīdzību.

Galkins video norāda, ka atsevišķi cilvēki uzķērušies un nosūtījuši uz minēto kontu naudas līdzekļus. "Mēs nevienam naudu neprasām, lūdzu, sargājiet savus finanses. Uzdarbojas ļoti daudz telefonkrāpnieku," video saka humorists, un nožēlo, ka cilvēki iekrituši krāpnieku lamatās.

Situācija ar pārtikas pieejamību Somālijā ir katastrofāla, pauž ANO
Somālijā bads šobrīd ir gandrīz novērsts, taču situācija joprojām ir "katastrofāla", norāda Apvienoto Nāciju Organizācija (ANO), uz kuras teikto atsaucas "Al Jazeera".
Mācībās Rīgā VDD ar citiem dienestiem pārbauda gatavību pret terorisma draudiem
Nesen Rīgā norisinājās Valsts drošības dienesta (VDD) rīkotas Nacionālā pretterorisma plāna ieviešanas galda mācības "Sarkanais kods 2022", kuru mērķis bija pārbaudīt un pilnveidot nacionālajā pretterorisma sistēmā iesaistīto institūciju gatavību reaģē...
LKS deputāte Djeri atbalstu Ukrainai neuzskata par rīdzinieku galveno prioritāti
Rīgas domes Latvijas Krievu savienības (LKS) deputāte Inna Djeri uzskata, ka atbalsts Ukrainai nav rīdzinieku galvenā prioritāte.


Komentāri