lv
mSuBcGW5EexCYaElpJVFGx6e3PdZC8P3mQ0sNA5W
612795

Meža īpašnieks no Stāmerienas zaudējis desmitiem tūkstošus eiro, līgumu ar «labdariem» parakstot bez izlasīšanas

Meža īpašnieks no Stāmerienas zaudējis desmitiem tūkstošus eiro, līgumu ar «labdariem» parakstot bez izlasīšanas
Darījumos, kuros ir iesaistīta nauda, nevar paļauties tikai uz sadarbības partnera goda vārdu, bet gan pirms parakstīšanas rūpīgi jāizlasa līgums, tai skaitā arī informācija, kas tajā rakstīta sīkiem burtiņiem. Dzintars Krevics no Gulbenes novada Stāmerienas, noticot uzņēmēja solījumiem un parakstot līgumu, kuru nebija izlasījis vispār, pieļāva ļoti dārgu kļūdu – pats savā mežā zaudēja kokus desmitiem tūkstošu eiro vērtībā. Daloties savā pieredzē, ar Latvijas Televīzijas raidījuma "4. studija" starpniecību kungs vēlējās pabrīdināt arī citus iedzīvotājus.
Ukraina likvidēs Kijivas Administratīvo apgabaltiesu, ko saviem nolūkiem izmantojusi Krievija
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis parakstījis likumu, kas likvidē Kijivas Administratīvo apgabaltiesu. Iepriekš tika vēstīts, ka šo tiesu saviem nolūkiem izmantojusi Krievija.
Trīs Zvaigžņu balvu par mūža ieguldījumu sportā saņems trenere Ukstiņa
Trīs Zvaigžņu balva balvu nominācijā par mūža ieguldījumu sportā saņems ilggadējā vieglatlētikas  un pielāgotā sporta trenere Maija Ukstiņa, trešdien informēja Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).
Mediķi aicina novērst zēnu diskrimināciju vakcinācijā pret CPV

Imunizācijas valsts padome (IVP) un vairākas ārstu organizācijas aicina Veselības ministriju (VM) paplašināt vecuma posmu zēniem vakcinācijai pret cilvēka papilomas vīrusu (CPV), to nodrošinot no 12 gadu vecuma līdz 18 gadu vecumam, kā tas ir meitenēm,...



Komentāri