lv
58oWYUFO3252BFkTEXIB9HsicK75qqhMIMdfCDyL
612232

Ukraina apkopojusi vakardienas Krievijas dzīvā spēka zaudējumus

Ukraina apkopojusi vakardienas Krievijas dzīvā spēka zaudējumus

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz trešdienas rītam sasnieguši 96 000 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 740 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2970 tankus, 5937 bruņutransportierus, 1931 lielgabalu, 404 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 211 zenītartilērijas iekārtas, 281 lidmašīnu, 264 helikopterus, 1617 bezpilota lidaparātus, 592 spārnotās raķetes, 4562 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 171 specializētās tehnikas vienību.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Operdziedātāja Kristīne Opolais sniegs solokoncertu Latvijas Nacionālajā operā
Pēc desmit gadu pārtraukuma izcilais soprāns Kristīne Opolais 3. februārī atgriezīsies Latvijas Nacionālajā operā (LNO), lai sniegtu solokoncertu Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) orķestra pavadījumā un Mārtiņa Ozoliņa muzikālajā vadībā. Konc...
«Auļi» izdod latviešu maskošanās tradīcijām veltītu albumu «Ķekatās»
Bungu un dūdu mūzikas grupa "Auļi" izdod jaunu mūzikas albumu "Ķekatās", kas veltīts latviešu maskošanās tradīcijām sākot no ziemas saulgriežiem un beidzot ar Meteņiem. Dziesmās izmantoti tautasdziesmu teksti, kuri atspoguļo šim laikam raksturīgas nori...
Latgalē valodas barjeras dēļ ukraiņu bērni mācās attālināti Ukrainā

Latgales novados valodas barjeras dēļ ukraiņu bērni mācās attālināti savas valsts skolās, pastāstīja novada izglītības darbinieki un pedagogi.

Rēzeknes novada skolās pašlaik mācās 24 ukraiņu bēgļu bērni, pastāstīja novada Izglītības pārvaldes vadītājs G...



Komentāri